EvenimentFlash

Patru dintr-o lovitură

03 accident (2)

Dan Terteci

Ieri, pe DN 7, un şofer a cauzat un accident în care au fost implicate patru maşini. Vinovatul a ajuns la Spitalul de Urgenţă Deva cu răni grave şi în stare de şoc. Cum traficul s-a blocat pentru câteva ore bune, coloanele de maşini s-au întins pe aproape cinci kilometri în ambele sensuri.

Au tăiat maşina
DN7, zona Săcămaş este  recunoscută pentru accidentele dese şi grave. Plouă de ore bune şi carosabilul e umed. În ciuda avertizărilor, un şofer din Buzău apasă acceleraţia, cu gândul de a depăşi coloana lungă de maşini. La un moment dat, le observă pe cele care veneau din sens opus, trage dreapta către banda sa, dar autovehiculul nu-l mai ascultă şi intră în balans.
La faţa locului au intervenit două ambulanţe, un echipaj SMURD şi o echipă de descarcerare. Pompierii au fost nevoiţi să taie Renault-ul, pentru a-l scoate pe şoferul ţintuit înăuntru.
Bilanţul accidentului: două maşini mici sfărâmate şi două TIR-uri blocate, pe unul dintre cele mai circulate tronsoane din România. Şoferii prinşi în coloană spun că prea des se întâmplă aşa ceva pe DN 7. TIR-urile blocate au necesitat chemarea unor echipe speciale, care să le remorcheze şi să le tragă în afara carosabilului. Cum intervenţia se anunţa una de durată, alte echipaje de la rutieră au ieşit să dirijeze traficul pe o rută secundară.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura