FlashPolitica si administratie

Patru candidaţi în cursa pentru Primãria Baru

Carmen Cosman


Patru candidaţi se luptă pentru fotoliul de primar al comunei Baru, unde în data de 16 ianuarie, vor avea loc alegeri. În cursă, s-au înscris candidaţi din partea PNL, PDL, UNPR şi PNG, în timp ce PSD, PC şi PRM vor susţine candidatul liberalilor.
Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Baru, Corina Dorina Gîrz, a anunţat că trei bărbaţi şi o femeie candidează pentru funcţia de primar al comunei hunedorene Baru, după ce fostul edil, Daniel Răducanu, ales pe listele PNL, şi-a dat demisia pentru a candida din partea PDL, pentru un mandat de deputat în Colegiul nr. 3 Haţeg. Cei patru candidaţi sunt Axente Vladimir Bolesc (PNL), Daniel Răducanu (PDL), Angela Elisabeta Dumitrescu (UNPR), respectiv Ioan Ceuţa (PNG).
Ordinea de pe liste urmează să fie stabilită la o dată ulterioară, prin tragere la sorţi. Până acum, nu au existat contestaţii privind cele patru candidaturi.
În ce priveşte campania electorală, care a debutat în data de 1 ianuarie, ea s-a desfăşurat în linişte şi doar candidaţii PNL şi UNPR s-au grăbit să-şi afişeze posterele electorale.

9 comentarii la „Patru candidaţi în cursa pentru Primãria Baru

 • Atunci cand cresti porumbei si le dai graunte din palme totul este OK,dar cand porumbeii cresc ti se urca in cap ei isi fac nevoile in capul tau.Aviz amatorilor si tuturor celor care cresc porumbei,sau mai bine zis aviz tuturor celor care fac bine.Nu esti singurul care treci prin asta d-le Daniel Raducanu.Sfatul meu personal este sa te feresti de porumbei si de pupincuristi

 • Si eu am patit la fel,dar nu au apucat sa se cace in capul meu deoarece si-au mancat ei escrementele inainte.Le doresc pofta mare in continuare si sa le fie invatatura de minte,atat lor,cat si celor care fac ca ei.

 • CE AVETI CU PORUMBEII FRATILOR? EI NU AU NICI O VINA.VINOVATI SANT SEMENII NOSTRI CARE ATUNCI CAND LE FACI BINE TE RIDICA IN SLAVI,IAR CAND ESTI LA ANANGHIE SAU SE IVESTE O OCAZIE PROFITABILA NU STIU CUM SA FACA SA TI-O TRAGA PE LA SPATE.SA NU UITE CA ROATA SE INVARTESTE SI VOR VENI VREMURILE CAND VOR FI TRATATI SI EI LA FEL

 • Si totusi daca-i hranesti,ii ajuti sa creasca,le deschizi ochii sa fie oameni si apoi cand sunt si ei oameni mari, uita de unde au plecat si incearca sa muste din mana care ia ajutat in decursul vremurilor, pe acestia nu cred ca e ok sa-i numim porumbei.Pupincuristii sunt acei oameni lasi,slabi,escroci,profitori si periculosi de care toata lumea ar trebui sa se fereasca.Pupincuristii sunt schimbatori ca vremurile,ei bat dupa directia in care bate si vantul.

 • Rusine sa le fie ciobanului de Adi(Axente)Bolescu,felcerului Doki,un betivan notoriu care numai doctor nu este si pupincuristilor lui care improasca cu noroi, denigreaza si rup afisele electorale ale d-lui Daniel Raducanu.Nu adoptand aceasta tactica va putea castiaga fotoliul de primar al comunei Baru d-l Axinte.Cetatenii cinstiti isi dau seama ca este un om disperat si lipsit de scrupule,iar la vot vor vota cinstea,corectitudinea si omenia.

 • Si afisele d-lui Raducanu sunt verzi, portocalii sau galbene?
  Ca nu mai stie lumea ce sa creada… e de la PNL, trecut la PDL, nascut ortodox, pocait pe drum… a batut tare vantul pe la Raducanu. De s-a tot schimbat atata saracu.

 • Pentru Eu
  Afisele d-lui Raducanu au culoarea pe care d-lui si-a ales-o,nu au ciloarea nici unui partid.Pacat ca au fost patate cu expresii jignitoare de catre acolitii d-lui Axinte. Nu s-a nascut ortodox,s-a nascut crestin,poate il confunzi cu d-l Axinte care a fost ortodox,dar sprijinit de d-l Raducanu s-a intors la Dumnezeu ca era vai si amar de capul lui.S-a botezat la cultul penticostal,dar cred ca a spurcat apa si a mintit cand s-a botezat. A fost si este un profitor care ar face orice pentru asi atinge obiectivele.S-a casatorit cu o mama a 2 copii,pe care i-a abandonat si nu a mai tinut seama de ei.D-l Axinte este membru PNL din noiembrie 2010,cand a fost racolat de alt cioban MOLOT,dupa ce d-l Raducanu si-a dat demisia pentru a candida pentru postul de Deputat pentru Colegiul nr.3 in partea altui partid. Si-a dat demisia din PNL pt. ca Molot nu l-a sprijinit si a desemnat-o pe d-na Campeanu.Oricum dreptatea si adevarul vor invinge la Baru fara PNL.

 • Usor Stane, ca o patesti din nou.
  Observatiile mele sunt din exterior, fara sa fiu implicat asa cum esti tu.
  Raducanu a ales el culoarea…fi serios.
  Face alergie la portocaliu, asa cum fac alergie 80% din populatia Romaniei.

 • D-nul Raducanu plimba barca ca si consilier personal sa caute flota…..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura