; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Patinoarul din Deva, program special în 24 şi 31 decembrie

19 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Magdalena Şerban

Patinoarul din Deva, amplasat şi în acest an în Parcul Cetate, va avea un program special în zilele de 24 şi 31 decembrie, funcţionând în intervalul orar 12:30 – 16:00. În rest, orarul rămâne neschimbat, şi anume 12:30 – 22:00.

De amintit că toţi copiii, elevii şi studenţii cu domiciliul stabil în Deva beneficiază de acces gratuit, precum şi de închirierea gratuită a patinelor. Patinoarul se întinde pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, având o capacitate de 130 de persoane pe serie. Legat de tarife, au rămas aceleaşi ca şi anul trecut, mai exact 10 lei, pentru fiecare serie de patinaj (două ore) şi 10 lei pentru închiriere patine, pentru fiecare serie de patinaj (două ore).
„Vă aşteptăm cu drag, sărbătorile aducând nu doar timp liber, ci şi chef de bună dispoziţie. Sunt convins că distracţia pe patine nu e atractivă doar pentru cei mici, ci pentru oricine îşi doreşte să facă puţină mişcare în aer liber şi în egală măsură să se bucure de clipe speciale“, a spus Irinel Faur, directorul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, în administrarea căruia se află patinoarul.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Senatorul Cristian Resmeriţă este nemulţumit de persoana numită administrator special la CEH

Senatorul PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriţă (foto), îi acuză pe liberalii hunedoreni că l-au numit în funcţia de administrator special...

Şi-a luat rămas bun şi nu se mai ştie nimic de ea

O mamă din Vulcan îşi caută cu disperare fiica, după ce aceasta din urmă a lăsat două bilete în care-şi...

Şoferi fugari, urmăriţi şi prinşi de poliţişti

Un tânăr de 26 de ani, din Deva, a fost observat de poliţişti imediat după ce a furat cinci suluri...

Închide