Pasionaţii de off-road şi pompierii din Brad s-au transformat în Moş Crăciun pentru bătrâni şi copii

23 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Comunitate

Magdalena Şerban

Omul bun se cunoaşte mai ales atunci când semenii lui au mare nevoie de susţinere. Iar cum pentru unii, sărbătorile de iarnă înseamnă linişte şi confortul casei, cu brad împodobit şi miros de portocale, pentru cei mai puţin norocoşi, Crăciunul vine cu lipsuri şi lacrimi. Dar uneori şi cu surprize plăcute.
Reprezentanţii Clubului Off-road Brad în colaborare cu Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ”Iancu de Hunedoara” – Staţia Brad s-au pus în mişcare şi au preluat rolul lui Moş Crăciun pentru copii şi vârstnici din Ţara Zarandului.
„Preşedintele fondator al Clubului Off-road Brad – Călin Pruncu, comandantul Staţiei de pompieri Brad – maior Cătălin Bibarţ, alături de alţii, la fel de sufletişti, precum Cristian Gliga, Bogdan Huieţ, Alex Crech, Adrian Haraguş, Daniel Boldura şi Bogdan Mager s-au implicat activ în organizarea unei acţiuni de sprijinire a copiilor care provin din familii numeroase, cu greutăţi economico-sociale şi a bătrânilor izolaţi, cu probleme de sănătate ori aflaţi în situaţii dificile. Tot cei menţionaţi s-au ocupat de colectarea banilor necesari pentru a face posibil un astfel de demers caritabil, strângându-se suma de 8.000 de lei din care s-au achiziţionat produsele dăruite, s-a realizat împachetarea lor şi, bineînţeles, distribuirea. S-au oferit inclusiv jucării pentru cei mici, nu numai alimente, iar pompierii au avut si ei multe cadouri pentru copii. M-am alăturat cu mare drag acestei iniţiative, până la urmă, civice, şi mi-aş dori să cred că din puţinul fiecăruia, cu determinare şi mai ales din toată inima, ne vor urma exemplu şi alţi hunedoreni. Un gând bun tuturor şi mult bine în suflet”, a declarat Ioan Cobori, managerul Spitalului Municipal Brad.
Mai trebuie menţionat că au fost colindate sate din comunele Bulzeştii de Sus, Ribiţa şi Blăjeni, lista celor care au primit o oază de bucurie numărând 33 de adulţi şi 18 copii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

În goana după cadouri, un şef de localitate din zona îndepărtată a jude­ţului, a constatat că buzu­narele îi sunt cam...

Guvernul Cîţu a primit, aseară, votul de învestitură

Acuzaţii de ciolăneală, îndemn la anarhie şi huiduieli, în Parlament, la învestirea noului Cabinet   Adriana Năstase Avem un nou...

Prins drogat la volan

La data 22.12.2020, în jurul orei 23:50, un bărbat în vârstă de 31 ani, din Deva, care conducea un autoturism...

Închide