Politica si administratie

Pașapoartele se modernizează

Prefectul județului a semnat ieri, contractul pentru reabilitarea spa­țiului în care funcționează Serviciul Public Comunitar Pașapoarte Hunedoara.
„Încă de la preluarea mandatului am afirmat public că îmi doresc să contribui la modernizarea și eficien­tizarea serviciilor publice pe care le am în subordine. Atât prin prisma experienței cetățenilor, cât și a personalului din cadrul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Hunedoara, modernizarea spațiului reprezintă un pas semnificativ pentru îmbunătățirea interacțiunii dintre cetățean și instituțiile statului, fiind totodată și un mediu plăcut de lucru. Discutăm despre un serviciu public foarte utilizat de către cetățeni, în toate perioadele anului. Un serviciu public indispensabil pentru a călători în afara țării. Anul trecut, peste 45.000 de cetățeni au trecut pragul acestei instituții hunedorene și cred că atât cei care beneficiază de ser­viciile specifice, cât și angajații, trebuie să aibă parte de condiții cât mai bune”, a declarat Călin Marian, prefectul de Hunedoara.
Obiectul contractului îl constituie execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, Renovare și Modernizare imobil Serviciul Public Comunitar Pașapoarte Hunedoara”, valoarea totală a acestuia fiind de 1.777.107 de lei. Durata de execuție a contractului este de 5 luni. (A.N.)