Pas important pentru realizarea nodului rutier cu A1 de la Sântuhalm

Municipiile Deva şi Hunedoara vor avea, totuşi, în viitor acces mai uşor la autostrada A. Asta, după ce la CNAIR a fost semnat, miercuri, con­tractul pentru elaborare „Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie privind realizarea a 6 noduri rutiere pe Autostrăzile A1 şi A3, în zona de Vest a României”.
Ofertantul declarat câştigător este Search Cor­poration SRL, iar valoarea contractului este de circa 2.050.000 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind din Fonduri Europene Nerambursabile.
Pe­rioada pentru elaborarea Studiului de Feza­bilitate este de 6 luni de la data de începere,
10 luni de la data de începere pentru elaborarea PAC (proiect autorizaţie de construire, în 4 luni de la elaborarea SF) şi 13 luni de la data de începere pentru elaborarea Proiectului Tehnic (respectiv în 3 luni de la elaborarea PAC), anunţă CNAIR. În pre­zent accesul din Deva şi Hunedoara pe autostrada A1 se face prin nodul rutier de la Şoimuş sau prin cel aflat la Simeria. (M. Gânju)

One thought on “Pas important pentru realizarea nodului rutier cu A1 de la Sântuhalm

  • 19 martie 2021 la 9:53
    Permalink

    Să-i prostim pe proști varianta „n”. La un simplu search se poate vedea cine este „Search Corporation a lui Michael M. Stanciu” și de cine este apropiat. Asta cu studiile de fezabilitate este una din cele mai bune metode de sifonare a banilor publici pentru „băieți”. Deva este fără ieșire la A1 din cauza PNL-Moloț!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ca sa dea bine, un per­sonaj din zona noastră s-a apucat să facă de toate, poate, poate, reu­şeş­te să candideze

De ce trebuie să plătim apa de ploaie?

Adriana Năstase Foarte mulţi cetăţeni întreabă de ce trebuie să plătim apa meteorică, sau apa de ploaie, mai pe înţelesul

Lelese: nu se ştie ce buget va fi, dar se ştie de cât e nevoie

Magdalena Şerban În România există 3228 de unităţi ad­ministrativ-teritoriale (municipii, oraşe, co­mune, judeţe şi sectoare ale Capitalei – subdiviziuni) şi

Închide