Pas important pentru realizarea nodului rutier cu A1 de la Sântuhalm

18 martie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Politica si administratie

Municipiile Deva şi Hunedoara vor avea, totuşi, în viitor acces mai uşor la autostrada A. Asta, după ce la CNAIR a fost semnat, miercuri, con­tractul pentru elaborare „Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie privind realizarea a 6 noduri rutiere pe Autostrăzile A1 şi A3, în zona de Vest a României”.
Ofertantul declarat câştigător este Search Cor­poration SRL, iar valoarea contractului este de circa 2.050.000 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind din Fonduri Europene Nerambursabile.
Pe­rioada pentru elaborarea Studiului de Feza­bilitate este de 6 luni de la data de începere,
10 luni de la data de începere pentru elaborarea PAC (proiect autorizaţie de construire, în 4 luni de la elaborarea SF) şi 13 luni de la data de începere pentru elaborarea Proiectului Tehnic (respectiv în 3 luni de la elaborarea PAC), anunţă CNAIR. În pre­zent accesul din Deva şi Hunedoara pe autostrada A1 se face prin nodul rutier de la Şoimuş sau prin cel aflat la Simeria. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. un Român spune:

    Să-i prostim pe proști varianta „n”. La un simplu search se poate vedea cine este „Search Corporation a lui Michael M. Stanciu” și de cine este apropiat. Asta cu studiile de fezabilitate este una din cele mai bune metode de sifonare a banilor publici pentru „băieți”. Deva este fără ieșire la A1 din cauza PNL-Moloț!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ca sa dea bine, un per­sonaj din zona noastră s-a apucat să facă de toate, poate, poate, reu­şeş­te să candideze...

De ce trebuie să plătim apa de ploaie?

Adriana Năstase Foarte mulţi cetăţeni întreabă de ce trebuie să plătim apa meteorică, sau apa de ploaie, mai pe înţelesul...

Lelese: nu se ştie ce buget va fi, dar se ştie de cât e nevoie

Magdalena Şerban În România există 3228 de unităţi ad­ministrativ-teritoriale (municipii, oraşe, co­mune, judeţe şi sectoare ale Capitalei – subdiviziuni) şi...

Închide