PARTIDUL DREPTĂȚII SOCIALE Filiala Județeană Hunedoara. COMUNICAT

MOTO: „Partidul Dreptății Sociale asi­gură suveranitatea națională și protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. ’’
Partidul Dreptății Sociale consideră că România se află în prezent, în pragul fali­men­tului, fapt ce se datorează tuturor gu­ver­nanților care au condus țara în ultimii 30 de ani. Aceștia au aplicat soluții greșite, au pus interesele personale mai presus de cele na­ționale și au promovat cadre incom­pe­ten­te, numite politic în funcții publice.
În opinia noastră România a ajuns o colonie, fiind vândută străinilor. Am ajuns să fim sclavi în propria țară. Însă și aderarea la Uniunea Europeană s-a produs prin încăl­ca­rea principiilor și regulilor constituționale. Nu se poate accepta ca un asemenea act care presupune renunțarea la unele atribuții ce țin de suveranitatea națională să se producă fără consultarea direct prin referendum a cetățenilor. Ca urmare partidul nostru propune remedierea acestei încălcări grave, prin organizarea unui referendum care să vizeze atât aderarea la U.E., cât și asocierea la NATO.
PDS are în sensul preocupărilor sale, cetățenii României. Considerăm că este necesară o acțiune reformatoare care să de­termine renașterea economică și eli­mi­na­rea cauzelor care au dus la regresul tu­turor sectoarelor vitale. În acest sens, ne vom preocupa, de creșterea economică, eli­minarea evaziunii fiscale și a birocrației. Apreciem că revigorarea economică este pe deplin compatibilă cu instituirea unui re­gim de taxe și impozite moderat, cu re­duceri de care să beneficieze cei vulnerabili și cu un grad de colectare ridicat a sumelor cuvenite bugetului de stat.
Preocupările noastre țintesc asigurarea unui nivel de trai decent și beneficierea de către toți românii a serviciilor și avantajelor medicale, educaționale și de altă natură: un loc de muncă pentru fiecare cetățean, condiții de locuit decente și civilizate etc. Vom ajuta pe cei cu posibilități materiale reduse să ducă un trai decent.
Susținem întărirea rolului statului și în­ter­ven­ția directă a acestuia pentru stimularea întreprinzătorilor și pentru ajutorarea celor care se află în nevoie.
Toate realizările pe care le susținem , vor de­­termina și sunt dependente de im­pli­carea tuturor cetățenilor în funcționarea sistemului politic, legislativ și administrativ. Este deci momentul să adresăm tuturor concetățenilor noștri chemarea de a veni alături de noi.
Facem un apel călduros cetățenilor din județul Hunedoara , să ne contacteze și să ia cunoștință nemijlocit de preocupările noas­tre permanente și zilnice.
Sunați la telefonul 0722 408 685, care este disponibil zilnic între orele 10-16.

Președinte,
Cornel Gavrilă Mihăiescu
Vicepreședinte PDS

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.