Participare remarcabilă în Polonia pentru CSM Petroşani

În weekend-ul trecut, sportivii de la secția de karate din cadrul CSM Jiul Petroșani au participat la întrecerile Open-ul Polish desfășurat în Polonia. Au fost prezenți 14 sportivi din Valea Jiului, însoțiți de an­trenorii Radu Polifronie, Alina Tinca și sempai Miru­na Mălăuţă.

Locul 12 din 31
Reprezentanții clubului din Petroșani au cucerit 6 medalii, din care 4 la individual și 2 în întrecerea pe echipe, într-o competiție foarte puternică la care au participat sportivi din 31 de țări, 196 de cluburi. CSM Petroșani, care a reprezentant România, s-a clasat pe un onorabil loc 12 din 31 ca și țară și pe locul 29 din 196 ca și club.
Medaliile au fost cucerite la secțiunea 10-11 ani de Victor Igărelu, la categoria + 45 kg și de Sebastian Breazu la categoria – 40 kg.La secțiunea 8-9 ani s-au impus Patrick Iuga, la categoria 30 kg ca și colega lui Daria Ciortea, concurentă la aceeași categorie de greutate.
În întrecerea pe echipe, for­ma­ția mascu­lină de la CSM Jiul Petroșani secț­iunea 10-11 ani (Igarelu, Iuga, Bre­a­zu) a câș­tigat locul I iar echipa feminin mixt cu două sportive din Va­lea Jiului (Sălă­șan, Toroanca) și alte două spor­tive din Scoția, a câștigat locul I la secțiunea 10-11 ani.
Alte rezultate: Alexandru Tofan, locul V la open juniori și locul VII la U21 ani categoria +84 de kg,Flavia Sălășan locul V la 8-9 ani categoria +30 kg, Patrick Iuga la 10-11 ani cate­goria -30 kg locul VII și Răzvan Ihnatiuc la 12-13 ani, categoria +50 kg a ocupat locul IX.
Au mai punctat pentru clubul din Valea Jiului: Gabriela Balog, Robert Chiriluț, Mathias Popescu ,Luca Burlec, Alexandra Ionescu, Delia Toroancă și David Chiriac.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.