Partenerii PDL cer trei colegii electorale în judeţ

  Sorina Popa

Negocierile dintre liderii judeţeni ai partidelor din Alianţa România Dreaptă pentru desemnarea candidaţilor la parlament sunt în plină desfăşurare. Asta, deşi organizaţia judeţeană Hunedoara a PDL şi-a desemnat deja candidaţii pentru legislativ, cu care vor defila la alegerile generale din 9 decembrie.

Potrivit preşedintelui PDL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), reprezentanţii din judeţ ai partidelor Forţa Civică şi Noua Republică au solicitat, în urma discuţiilor, trei colegii, pentru parlamentare. Gligor susţine că partenerii de alianţă au cerut Colegiile Deva şi Brad, pentru Camera Deputaţilor şi Deva-Hunedoara-Haţeg, pentru Senat. PDL Hunedoara i-a desemnat pe aceste zone, drept candidaţi, pe Mircia Muntean, Mircea Borca, respectiv Marieta Ilcu. Candidaturile PDL Hunedoara au fost transmise deja la Bucureşti, urmând să fie analizate zilele viitoare în Comisia de Etică.
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, liderul judeţean al Noii Republici, Andrei Rosetti, a declarat că „suntem în negocieri, deocamdată. Am făcut o analiză internă şi am ajuns la concluzia că putem să propunem un candidat pentru Colegiul Brad-Valea Mureşului. Este vorba de brădeanul Alin Bota, un om de afaceri. Dosarul lui a fost depus la PDL Hunedoara şi vom vedea dacă el va fi acceptat să candideze”.
Liderul democrat-liberalilor hunedoreni, Dorin Gligor, se va afla astăzi şi mâine la Bucureşti, pentru a discuta cu conducerea centrală despre candidaturile din 9 decembrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare