Parlamentarii hunedoreni, cei mai tari

Sorina Popa

Senatorul Cosmin Nicula va conduce Comisia de Buget Finanţe din Senatul României, el reuşind să câştige preşedinţia celei mai importante comisii. Având în vedere că deputatul de Hunedoara Dan Radu Ruşanu este preşedintele comisiei de Buget Finanţe din Camera Deputaţilor, unde este membru şi deputatul de Hunedoara, Carmen Hărău, se poate spune că judeţul nostru a punctat cu succes în Parlament.

„Voi folosi funcţia în folosul judeţului”

„În primul rând, vreau să le mulţumesc hunedorenilor şi celor din Valea Jiului, pentru că m-au votat şi am ajuns din nou senator. Funcţia de preşedinte al Comisiei de Buget-Finanţe este de fapt a lor şi o voi folosi pentru judeţul Hunedoara”, a declarat senatorul PSD Cosmin Nicula.
Celălalt senator al Văii Jiului, Haralambie Vochiţoiu (PP-DD), a fost ales secretar general al Senatului. Vochiţoiu spune că postul obţinut în conducerea Senatului se datorează încrederii care i-a acordat-o partidul său. Deputatul PNL Bogdan Ţîmpău a prins din nou Comisia de Industrii, el fiind secretarul acesteia. Mircia Muntean, singurul parlamentar PDL din judeţ este membru al Comisiei de Regulament.

6 comentarii la „Parlamentarii hunedoreni, cei mai tari

 • 21 decembrie 2012 la 9:49
  Permalink

  felicitari!!
  nu locuiesc in judetul hunedoara dar sunt nascuta si ma leaga ceva!!!

 • 21 decembrie 2012 la 10:03
  Permalink

  Asteptam faptele pentru acest minunat judet!!

 • 21 decembrie 2012 la 12:13
  Permalink

  Am mai avut noi pe vremuri unul in comisia de buget finante, doar ca nu prea stia cum se calculeaza TVA

 • 23 decembrie 2012 la 11:23
  Permalink

  Va urasc pe toti politicienii care furati banii cetatenilor saraci de investitii in locuri de munca si locuinte si va doresc de sarbatori ,in anul urmator , sa va fie laudat numele pe la DNA ,sa scapam de imbuibati ca voi si sa vi se confiste averile !

 • 25 decembrie 2012 la 17:55
  Permalink

  Am mai avut unul, nenorocit ordinar, care a ajuns si ministru. Cred ca v-ati dat seama ca e vorba de gunoiul de POGEA.

 • 26 decembrie 2012 la 18:37
  Permalink

  Ori lucratorii din presa hunedoreana nu sunt profesionisti, ori presa a devenit intra-atat de ticalosita ca nu prezinta adevarul. Se manipueaza ordinar si se incearca punerea lui Vochitoiu intr-o lumina favorabila in fata cetatenilor din Valea Jiului. Cum sa fie Vochitoiu secretarul general al Senatului???? Uite ce scrie GANDUL DIN DATA DE 19.12. 2012: „Noul Birou Permanent a fost ales cu voturi 143 de voturi „pentru” şi 22 „împotrivă”. Astfel, din noua conducere a Senatului fac parte patru vicepreşedinţi – Nicolae Moga (PSD), Constantinescu Florin (PSD), Dumitrescu Cristian Sorin (PSD) şi Vasile Nistor (PC), patru secretari – Alexandru Pereş (PDL), Haralambie Vochiţoiu (PPDD), Rotaru Ion (PSD), Mario Oprea (PNL) şi patru chestori – Ioan Chelaru (PSD), Verestoy Attila (UDMR), Dumitru Pelican (PC) şi Marius Nicoară (PNL)”. iAR rOMANIA LIBERA DIN DATA DE 20.12.2012 NE ARATA FOARTE CLAR CINE ESTE SECRETARUL GENERAL AL SENATULUI :”Plenul Senatului a aprobat, joi, numirea fostului senator PNL Ovidiu Marian în funcţia de secretar general al acestei Camere legislative, informează Mediafax.

  Propunerea făcută senatorilor de Biroul Permanent al Senatului a întrunit 144 de voturi „pentru” şi 14 voturi „împotrivă”.

  Ovidiu Marian a fost în precedenta legislatură preşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe. La alegerile parlamentare, acesta nu a obţinut un nou mandat de senator.

  De asemenea, Senatul a aprobat numirea ca secretari generali adjuncţi a lui Constantin Vasiliu (158 de voturi „pentru”) şi a lui Ion Vărgău (158 de voturi „pentru”).”

  Prin urmare Vochitoiu nu este nici macar secretar general adjunct, el este unul dintre cei patru secretari al biroului permanent.

  Rusine celor care scriu sa manipuleze sau nu stiu ce scriu!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare