Pariuri sportive. 10 reguli pe care să nu le pierzi din vedere

În pariuri sportive nimeni nu poate câștiga mereu. Există momente mai bune, dar și zile, săptămâni și chiar luni în care profiturile întârzie să apară. Însă aceste aspecte nu împiedică pe nimeni să aibă în continuare plăcerea de a se uita la competiții sportive, a paria pentru un meci favorit, a-și construi strategii de acțiune ce pot da rezultate în timp.  Cu suficientă experiență, prudență și o casa de pariuri online lucrurile își pot păstra mereu farmecul și latura distractivă de la început.

De aceea pentru toți cei care se îndeletnicesc cu acest gen de activitate de agrement și obțin mici bucurii din câștiguri bine calculate, ne-am gândit să prezentăm câteva reguli de bază, de care niciun parior la jocuri sportive nu trebuie să se îndepărteze niciodată.

 

Iată care sunt  cele 10 reguli de joc responsabil la pariuri sportive:

Chiar dacă mulți numesc pariurile sportive jocuri de noroc, trebuie spus că ele sunt în mare parte mult mai mult. Pentru cei mai buni, ele sunt rezultatul urmăririi, informării, cunoașterii și aplicării unor reguli de bază și modele de calcul și probabilități.

Printre cele mai importante principii menționăm:

  1. Nu există formule magice și strategii miraculoase pentru a câștiga mereu.
  2. Nu juca niciodată bani importanți de care ai nevoie. Joaca doar ceea ce poți pierde!
  3. Nu juca la întâmplare, fă-ți mereu un calcul și pleacă la drum cu o strategie simplă.
  4. Nu uita de riscuri, chiar și atunci când câștigi de mai multe ori la rând.
  5. Nu mări miza fără un motiv, în niciun caz acela de a câștiga mai mult sau ca ai pierdut și vrei sa recuperezi.
  6. Până prinzi experiență, pentru siguranță, joacă bilete cât mai simple, fără prea mari pretenții.
  7. Joacă doar la case de pariuri online licențiate. Doar așa îți poți limita pierderile și securiza câștigurile.
  8. Joaca pe mâna și gândirea ta, nu prelua neanalizat sfaturi și recomandări de la alții.
  9. Nu juca dacă nu ai împlinit vârsta de 18 ani. Nu te poți înregistra și nici nu poți ridica câștigurile.
  10. O prea mare implicare și frecvență a jocului, care nu mai dă rezultate, este semn că ai nevoie de o pauză. Pariurile online pot crea dependență.

 

Dacă reușești să înveți din greșeli și nu te lași niciodată stăpânit de entuziasm sau disperare, vei avea o relație foarte bună cu domeniul, câștigurile și pierderile implicate. Chiar și cei mai buni pariori au zile bune și zile rele, perioade în care totul merge ca uns și perioade în care șansa pare să îi fi părăsit.

Sunt multe de spus despre acest domeniu, plăcerile, bucuriile, fascinația și riscurile implicate. Însă pentru a te ajuta să nu reacționezi niciodată la întâmplare, impulsiv sau cu dorința de a demonstra prea mult, alege să fii mereu cumpătat și responsabil și sa joci la o casa de pariuri online, așa cum este Betfair.

Sunt mult lucruri care pot fi învățate de pe forumuri de specialitate sau de la profesioniști și multe aspecte pe care trebuie să le deprinzi și înțelegi singur. Experiența se câștigă și se perfecționează în timp. Fii îngăduitor cu tine și mereu vigilent și, cu siguranță, zilele bune, fie că pierzi sau câștigi, vor fi mai numeroase decât cele rele!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare