Parcarea de la poalele Cetăţii, plină de maşini

26 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Parcarea de la poalele Cetăţii din Deva capătă o nouă înfăţişare. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri, urmând să fie încheiate în după-masa zilei de sâmbătă, arată reprezentanţii Primăriei municipiului Deva.
Miercuri seara, jumătatea parcării, cea care a fost finalizată şi unde au fost deja trasate marcajele, era plină de maşini. Semn că, locurile de parcare sunt la mare căutare în zonă.
Potrivit directorului tehnic al Primăriei Deva, Mircea Davidescu, ieri, constructorul a mobilizat 15 muncitori în plus, pentru ca lucrările să fie încheiate până sâmbătă, 27 aprilie. Mai trebuia turnată o porţiune de asfalt şi trasate marcajele pe jumătatea stângă a parcării. În total, vor fi 190 de locuri de parcare pentru autoturisme şi 10 pentru autocare. Zona va fi luminată cu becuri LED, aleile vor fi refăcute, precum şi zonele verzi. Reprezentanţii Primăriei Deva arătau că reabilitarea acestei zone este necesară, deoarece este cea mai vizitată de turişti. (N.Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Elicopter de căutare şi salvare montană pentru Valea Jiului

Un aparat de zbor ar urma să ajungă în Valea Jiului şi să fie utilizat cu preponderenţă în zona montană,...

Bulina neagră, 27.04.2018

Sorin-Constantin Cornea, zis „Soka”, din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare...

Bulina albă, 27.04.2018

Alice Abraham, tenismenă legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Petroşani Pentru că a ocupat locul I la Cupa Giroc, concurs de...

Închide