Parc de Afaceri la Simeria

21 decembrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

 Sorina Popa

Consiliul Judeţean Hunedoara şi Primăria Simeria au semnat pe 12 octombrie contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru implementarea proiectului „Parc de Afaceri”. Valoarea totală a proiectului se ridică la cinci milioane de euro. Noul parc de afaceri va fi construit în clădirea nefinalizată a casei de cultură din Simeria.
Beneficiarii acestei investiţii vor fi societăţile comerciale ce vor fi găzduite în Parcul de Afaceri din Simeria şi, de asemenea, cetăţenii oraşului, care caută un loc de muncă. Obiectivul proiectului vizează îmbunătăţirea infrastructurii din zonă, în vederea creşterii economice, prin crearea unui centru de promovare a iniţiativelor antreprenoriale. Noul parc de afaceri va avea o suprafaţă de peste 11.000 de metri pătraţi şi va dispune şi de două hale de producţie şi un centru expoziţional. Finanţarea pentru Parcul de Afaceri din Simeria va fi demarată în primăvara anului viitor.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. cetatean spune:

    Jurasik park

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Probe atipice, rezultate modeste

Înotătorii de la CSS Hunedoara au rămas fără medalii la Campionatul Naţional de Semifond al Juniorilor, desfăşurat în week-end la...

Spitalul din Orãştie are prieteni de nãdejde

La final de an, spitalul din oraşul Paliei nu-şi face bilanţul, ci se gândeşte la perspective. Şi se bucură, cu...

Bulina albă

Marius Biji, antrenor de karate la clubul Heian Deva

Închide