Parapantist rănit grav la Clopotiva

12 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Un timișorean de 37 de ani a căzut cu parapanta de la o înălțime de 10 metri. Accidentul s-a produs în localitatea Clopotiva, în apropierea orașului Hațeg, o zonă preferată de iubitorii acestui sport aeronautic. Bărbatul a suferit traumatisme grave, fiind dus de urgență la spital cu ambulanța.

„Pacientul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Hunedoara, era conştient și cooperant. La o primă evaluare prezenta un traumatism toracic şi de coloană lombară, cu parestazii la nivelul membrelor superioare şi inferioare. Pacientul este stabil hemodinamic şi respirator. Va fi transportat la Unitatea de Primiri Ugenţe din Hunedoara, pentru investigaţii de specialitate”, a transmis medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara. Deocamdată nu sunt cunoscute condițiile în care s-a produs accidentul, acestea urmând să fie stabilite în cadrul anchetei deschise în acest caz. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Garda Cetății Deva va defila pentru turiști

  Turiștii și localnicii care se vor afla duminică, 13 mai, în Cetatea Deva vor putea asista la defilarea străjerilor...

Absolvenţii sunt aşteptaţi să se înscrie în evidenţele AJOFM Hunedoara

  Odată cu terminarea anului şcolar 2017-2018, absolvenţii instituțiilor de învățământ sunt aşteptaţi să se înscrie în evidenţele Agenţiei Judeţene...

Tâlharul de la cazinou, băgat la puşcărie

  Poliţiştii oraşului Aninoasa au avut o acţiune în urma căreia au prins un tânăr de 22 de ani,  din...

Închide