Parângul Night Challenge aduce nume „grele“ la start

14 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

 

Maximilian Gânju

Unii dintre cei mai buni alergători montani din ţară vor lua startul la competiţia nocturnă Parângul Night Challenge, organizată de reputatul sportiv din Petroşani Avram Iancu.
Parângul Night Challenge, competiţia de alergare montană şi schi fond, derulată la lumina făcliilor, are loc în acest weekend. Circa 120 de concurenţi se vor alinia la startul de la baza Staţiunii Parâng, atât la secţiunea de alergare, cât şi la cea de schi fond, iar printre ei sunt şi nume importante, care şi-au lăsat amprenta în acest sport.
„Parângul Night Challenge a ajuns o competiţie naţională şi avem printre participanţi sportivi renumiţi. Polgar Levente este unul dintre concurenţii redutabili. Andrei Preda, deţinătorul recordului de tură la Parângul Night Challenge ori Leonard Mitrică, un tânăr aflat în ascensiune şi un sportiv care promite multe pe viitor, sunt doar câţiva dintre sportivii care se bat pentru trofeu”, ne-a declarat polisportivul Avram Iancu, organizatorul Parângul Night Challenge.
Pe lângă concurenţii care vor urca în staţiune, vor fi şi foarte mulţi suporteri ai acestora ori turişti. La ediţia din acest an toată lumea poate lua parte la festivitatea de premiere şi petrecerea de după. ”Este un bun prilej de a promova Parângul cu această competiţie. În premieră, vom face o petrecere la care poate participa oricine doreşte, unde vor avea posibilitatea să stea de vorbă, să socializeze cu concurenţii şi să afle poveştile lor”, a mai spus Avram Iancu.
Competiţia extremă se derulează sâmbătă, pe timp de noapte, la lumina făcliilor şi a lanternelor, iar acest lucru o face şi mai spectaculoasă, atât pentru participanţi, cât şi pentru suporteri.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Medici noi la spitalul din Hunedoara

Concursurile organizate de spitalele din ţară pentru ocuparea posturilor vacante de specialişti se pare că nu rezolvă îndeajuns problema crizei...

Anunt Finante 15.02.2018

Teribilistul care a ucis doi pietoni a făcut-o, din nou, lată

  Maximilian Gânju Codruţ Norocel Măturar (foto), tânărul din Petroşani care a ucis, în 2014, doi pietoni cu bolidul său,...

Închide