Parada biciclistelor, sâmbătă, la Deva

11 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

              Sâmbătă, 14 septembrie, începând cu ora 17.00, în Parcul Cetăţii din Deva, comunitatea femeilor “SkirtBike Deva” organizează parada “SkirtBike”, ediţia a VII-a – “Neon”, un marş biciclistic urban, destinat cu precădere femeilor.
Potrivit organizatoarelor paradei, anul acesta şi-au propus să coloreze oraşul cum nu au mai făcut-o până acum, doamnele şi domnişoarele de pe biciclete fiind îmbrăcate şi accesorizate în culori neon, răspândind bucurie şi bună dispoziţie celor care vor avea posibilitatea să le admire pe străzile municipiului.
Evenimentul din acest an va cuprinde Parada biciclistelor, care va începe la ora 17.45 şi se va desfăşura pe traseul Parcul Cetăţii (intrare)- strada Avram Iancu- Bld. Decebal (până la sensul giratoriu din Dorobanţi)- Bld. 22 Decembrie-Bld. 1 Decembrie 1918- Str. 1 Decembrie 1918 (până la intrarea în Parcul Cetăţii). De asemenea, se vor oferi numeroase premii atât la tombolă, cât şi pentru felul în care participantele au răspuns dress-codului propus de noi, în ceea ce priveşte ţinuta aleasă, dar şi decorarea bicicletei. Nu va lipsi muzica bună, trupa Quas şi copiii de la The Story care vor încălzi atmosfera. Ce va mai cuprinde evenimentul de sâmbătă? Un moment de flair bartending, oferit de VREvents, candy-bar cu dulciuri homemade oferite de Ritual by Ioana Bogdan, vată pe băţ, baloane uriaşe de săpun şi oameni pe picioroange, aduşi de trupa de actori Hocus Pocus Trulala din Sibiu, Photo Corner (Oglinda magică), starter kit pentru primele 120 de participante înscrise şi multe alte surprize.
Inspirat din curentul cycle chic care s-a răspândit rapid din Copenhaga în New York şi Tokyo, mişcarea SkirtBike a debutat în 2010 la Bucureşti ca blog destinat promovării ciclismului urban pentru femei. SkirtBike este singurul eveniment ciclist din România adresat doamnelor şi domnişoarelor iubitoare de frumos, de mişcare, de libertate şi de bicicletă şi, totodată, cea mai mare comunitate de acest fel. Anul acesta, evenimentul este organizat în 20 de oraşe din România: Baia Mare, Bacău, Botoşani, Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Arad, Oradea, Tg. Mureş, Alba Iulia, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmaţiei, Galaţi, Suceava, Hunedoara şi, bineînţeles, Deva. (M. Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
România, Campioană europeană la tenis de masă, mai luptă pentru calificare la Olimpiadă

Reprezentativa feminină de tenis de masă a României a câştigat medaliile de aur şi titlul de campioană europeană pentru a...

Cupa României la fotbal, faza judeţeană

Astăzi, de la ora 17.30, se va disputa partida restantă din etapa a doua a fazei judeţene a Cupei României,...

Tir cu arcul. Şase titluri naţionale pentru sportivii hunedoreni

La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat pe baza sportivă Anena din Aninoasa întrecerile Campionatului Naţional de Seniori şi Juniori la...

Închide