; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Palmares pozitiv pentru canotorii deveni

11 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

          Participanţi la întrecerile Campionatului naţional de kaiac-canoe pentru juniori şi cadeţi la Bascov – Piteşti, sportivii care au reprezentat LPS Cetate Deva au încheiat în forţă cu alte medalii pentru palmaresul clubului de la poalele Cetăţii.
După ce în prima zi devenii au cucerit două medalii de aur în proba de kaiac 2 juniori II pe distanţa 200 m (echipaj alcătuit din Răzvan Săiceanu şi Alexandru Miheţ) şi la kaiac 2 juniori III la 1.000m (echipaj alcătuit din Alexandru Mureşan şi Bogdan Oprean), o medalie de argint la kaiac 2 junioare III 1.000m. (echipaj alcătuit din Nadia Haidar şi Larisa Răileanu) şi două medalii de bronz în proba de kaiac 1- juniori II 500 m, prin Răzvan Săiceanu şi de echipajul alcătuit din Sara Trif / Bianca Mitar/ Alexandra Boros/Adelina Chituta, în proba de kaiac 4 junioare III 1000 m, în ultima zi de întreceri devenii au mai urcat pe podium de două ori.
Echipajul alcătuit din Alexandru Mureşan şi Bogdan Oprean s-a clasat pe locul secund în proba de kaiac 2 cadeţi 1.000 m, iar Răzvan Săiceanu şi-a mai trecut în palmaresul personal o medalie de bronz la kaiac 1- cadeţi .
Felicitări pentru aceşti tineri sportivi pregătiţi la clubul devean de către prof. Alexandru Mureşan, cel care a reuşit performanţa de a aduce cu elevii săi medalii valoroase de la toate competiţiile naţionale!(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT.Am murit moartea!

Una dintre cele mai mari frici ale omului este frica de moarte! Iar moartea este un pas, o trambulină, ca...

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Vineri, în jurul orei 12.30, un bărbat de 67 de ani, care se deplasa cu un tractor prin satul Câinelu...

Costel Avram: DNA verifică documente ale activităţii Consiliului Judeţean din 2013 şi 2015 când liberalii erau la conducere!

Recent, în urma unor comenzi de la unii şi alţii, au apărut tot felul de informaţii, cum că DNA a...

Închide