Cupa europeană de Judo U 21

11 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

      Sala Sporturilor „Horia Damian“ din Cluj Napoca a fost la finalul săptămânii trecute gazda unei puternice şi importante competiţii internationale de judo, adresată sportivilor sub 21 de ani.Competiţia s-a dovedit a fi un eficient test de verificare pentru toţi sportivii participanţi, peste 200 din Europa dar şi din alte ţări,deoarece mulţi dintre cei prezenţi în întreceri sunt calificaţi la mondialele din toamnă şi chiar la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Prima zi a competiţiilor de la Cluj Napoca a adus la palmaresul delegaţiei ţării noastre trei medalii de aur si trei medalii de bronz. Adrian Sulca -73 kg, Laris Borş -66 kg şi Mircea Tomescu -60 kg sunt medaliaţii cu aur în această competiţie
Deveanca Olga Severin a câştigat medalia de bronz la categoria 63 de kg, la egalitate cu Teodora Oprişca Pop. La categoria + 78 de kg, o altă sportivă de la Deva, Alina Jorovlea, a încheiat competiţia pe locul al treilea cu o medalie de bronz, la egalitate cu Salome Makishvili (Georgia).
Aseară, după închiderea ediţiei, s-au terminat întrecerile de la Cluj Napoca, zestrea de medalii pentru România fiind cu siguranţă mult mai mare. Spunem acest lucru deoarece în competiţie au mai fost înscrise alte sportive valoroase de la Deva, cu potenţial de a finaliza concursul pe podiumul de premiere: Ana Melnic, Anne Brebinaru şi Paraschiva Şincarei.
Să menţionăm că fetele sunt pregătite în centrul de la Deva de un colectiv tehnic coordonat de Mugurel Ciuşcă.(Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Palmares pozitiv pentru canotorii deveni

Participanţi la întrecerile Campionatului naţional de kaiac-canoe pentru juniori şi cadeţi la Bascov - Piteşti, sportivii care au reprezentat LPS...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT.Am murit moartea!

Una dintre cele mai mari frici ale omului este frica de moarte! Iar moartea este un pas, o trambulină, ca...

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Vineri, în jurul orei 12.30, un bărbat de 67 de ani, care se deplasa cu un tractor prin satul Câinelu...

Închide