Pacienţii COVID-19 îşi iau tălpăşiţa din spitale

Situaţia bolnavilor COVID-19 din judeţ s-a îmbunătăţit peste noapte. Nu, nu e vorba de o vindecare miraculoasă. Nu, a fost publicată decizia Curţii Constituţionale în Monitorul Oficial, hotărâre care arată că pacienţii asimptomatici cu noul virus nu pot sta în spital dacă nu vor acest lucru.
De asemenea, nici o persoană nu se mai află în centrele de izolare, din acelaşi motiv. Sebastian Mezei (foto), directorul executiv al DSP Hunedoara, susţine că jandarmii s-au retras de la Hotelul Petroşani, unde îi păzeau pe cei care sosiseră din străinătate şi erau nevoiţi să stea în izolare două săptămâni. „Conform deciziei CCR se suspendă izolarea, carantinarea şi internarea acestor bolnavi. Putem doar să recomandăm izolarea”, a spus directorul Sebastian Mezei. Nici o persoană, spun cei de la Prefectura Hunedoara, nu se mai află în carantină sau izolare în judeţ. În prezent, mai sunt 14 bolnavi COVID în spitalele din judeţ. Din spitalul din municipiul Hunedoara, o femeie, pacientă COVID, a părăsit unitatea, susţine managerul Radu Budae. Aici mai sunt 11 asemenea pacienţi, toţi asimptomatici. (S.Popa)

3 comentarii la „Pacienţii COVID-19 îşi iau tălpăşiţa din spitale

 • 6 iulie 2020 la 3:27
  Legătură permanentă

  membrii ccr isi vor asuma si vor raspunde in fata poporului de eventuala raspandire a virusului?
  de eventuala crestere a nr mortilor??
  sau ei sunt mai presus!?

 • 6 iulie 2020 la 22:17
  Legătură permanentă

  Văd că unii se dau de ceasul morții după decizia CCR. Idioții care sar ca arși după decizia CCR să răspundă la întrebarea: Pentru cei 1.768 de morți de până acum cine răspunde?

 • 9 iulie 2020 la 13:00
  Legătură permanentă

  ne-au pacalit cu nr mortilor si cu totul!bravo CCR! pacaleala iasa la iveala! Desteapta-te romane!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.