Păcălit cu o partidă de sex şi jefuit

12 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

I-au promis o seară de neuitat alături de o tânără care să-l facă să se simtă din nou ca la 20 de ani, dar l-au bătut şi i-au furat tot ce-a avut mai de preţ, după care l-au abandonat în mijlocul drumului.

Tineri binevoitori

La sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat în vârstă de 65 de ani se afla în autogara din municipiul Brad, aşteptând un autobuz cu care să ajungă acasă, în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba. Deoarece era aproape ora 23, iar autobuzul nu mai venea, sexagenarul a intrat în vorbă cu doi bărbaţi necunoscuţi. Aceştia i-au propus să înnopteze la un hotel din localitate, spunându-i că la această oră nu mai are nici un autobuz cu care să plece din Brad. Contra sumei de 30 de lei, bărbatul ar fi avut parte de un locşor călduţ în care să înnopteze, dar şi de un suflet cald care să-i ţină de urât pe parcursul nopţii, i-au promis cei doi. Fericit că a întâlnit doi tineri atât de binevoitori, omul a plecat cu aceştia spre un bar, unde s-au apucat de băut, probabil pentru a sărbători noaptea interesantă care tocmai începea.

În loc de sex, bătaie

După ce s-au omenit liniştiţi cu băutură, din banii omului, tinerii i-au propus acestuia să-l ducă la hotel. Ei bine, visul bărbatului de a petrece noaptea cu o tânără jună, dispusă să-i facă toate plăcerile, s-a sfârşit chiar în acel moment. Asta, pentru că, atunci când au ajuns într-un loc întunecos, unde nu puteau fi văzuţi de nimeni, cei doi tineri au tăbărât cu pumnii şi cu picioarele pe bietul om, luându-i din buzunare două telefoane mobile, în valoare de 500 de lei, dar şi actele de identitate, după care l-au lăsat inconştient în mijlocul străzii. Potrivit poliţiştilor, a doua zi după ispravă, tâlharii, unul de 29 de ani, iar celălalt de 35 de ani, au fost prinşi, iar acum se află în arest preventiv pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De la interdicţie, la… interdicţie

În toamna lui 1996, exasperat că românii păreau să se îndrepte din ce în ce mai mult spre o schimbare...

O femeie din Hunedoara şi-a înjunghiat mortal concubinul

Ameţită de aburii alcoolului, dar şi de bătaia pe care tocmai o primise de la fostul soţ, Silvia Gan (medalion),...

Bulina albă

Constantin Jujan, director general al CNH Petroşani

Închide