Ovidiu Popa pleacă din ALDE

12 noiembrie 2017 | 5 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Candidatul ALDE la funcţia de primar al municipiului Deva, Ovidiu Popa (foto), care era şi preşedintele organizaţiei municipale ALDE Deva, demisionează astăzi din partid, la două luni de la înscrierea sa în ALDE. Aşadar, se anunţă şi în această organizaţie un scandal, după ce şi cei de la ALDE nu au reuşit să-şi impună candidatul la Primăria Deva.
Noul preşedinte al ALDE Deva este Emanuel Clej. Mircea Moloţ, şeful judeţean al ALDE, l-a numit pe Clej la conducerea organizaţiei devene, după ce s-a obţinut un scor foarte slab la recentele alegeri parţiale pentru Primăria Deva. (S. Popa)

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Aristotel Socrate spune:

  Unde pleacă ?

 2. FLORIN spune:

  L a oi, unde sa plece

 3. Vili Rupa spune:

  Acesta a avut vechime mare în partid , două luni , a fost ales președinte și a candidat la primărie , la cei de la psd a fost fără vechime în partid și a fost nimit candidat la primărie , greu sau nu au oameni cu vechime în partid care să merite o funcție publică la stat . Te întrebi , aceste partide mai trebuie susținute în funcție pentru a primi bani de la stat ?

 4. Eu spune:

  Bravo, cât mai repede și mai departe de…

 5. Gore spune:

  Nimic nou, a venit vaca si pleaca bou.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Consiliul Judeţean mai dă trei milioane de lei spitalului judeţean

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a aprobat alocarea sumei de trei milioane de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva pentru...

A început un război Barb – Nistor?

Social-democraţii hunedoreni au avut vineri după masă şedinţa Biroului Permanent Judeţean, urmată de cea a Comitetului Executiv Judeţean. Au fost...

ACS Şirineasa a realizat scorul campionatului

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a a reuşit să obţină cea mai categorică victorie din acest sezon, învingând...

Închide