Ovidiu Draia are în plan investiţii pentru satele comunei Şoimuş

  Sorina Popa

Ovidiu Draia (foto), care va candida pentru un mandat de deputat pe Colegiul Brad-Valea Mureşului, are deja mai multe proiecte pregătite, pe care să le pună în practică atunci când va ajunge în Parlament.

Una din comunele care se află în cadrul Colegiului Brad-Valea Mureşului este Şoimuş. Ovidiu Draia, împreună cu primarul de aici, Mihai Irimie, au în plan mai multe investiţii pe care să le realizeze. Astfel, pentru că Uniunea Europeană suportă costul energiei verzi, cei doi vor să acceseze, pentru comuna Şoimuş, proiecte de realizare iluminat stradal ecologic. „O altă investiţie de care au nevoie locuitorii din comuna Şoimuş o reprezintă extinderea reţelei de gaz metan în satele Păuliş, Boholt, Fornădia, Căinelu de Jos şi Sulighete. Sătenii trebuie să aibă condiţii de trai normale. Până acum, nu au avut parte de investiţii care să le facă viaţa mai uşoară, deşi comuna este una cu buget considerabil”, a declarat Ovidiu Draia.
În plus, candidatul pentru Colegiul Brad-Valea Mureşului la funcţia de deputat, Ovidiu Draia, se gândeşte la construcţia unei parcări supraterane la târgul auto de la Şoimuş. Apoi, introducerea apei şi a canalizării în satele Fornădia, Căinelu de Jos şi Sulighete, este absolut necesară, iar investiţia s-ar putea duce la bun sfârşit cu ajutor parlamentar. „Degeaba au avut oamenii din Şoimuş deputat de aici, că nu au beneficiat de nimic. E momentul să nu mai sufere din acest motiv şi să facă cineva ceva pentru ei”, a adăugat Draia.

9 comentarii la „Ovidiu Draia are în plan investiţii pentru satele comunei Şoimuş

 • 5 octombrie 2012 la 7:57
  Permalink

  Doamna Sorina Popa , ma mira faptul ca nu va e rusine sa tot scrieti articole denigratoare la adresa deputatului ca nu a facut nimic pentru ca satenii sa aiba conditii mai usoare de trai, A-ti inceput o campanie denigratoare si mincinoasa asa cum a-ti procedat si pentru alegerile locale . Oare la preluarea mandatului de primar de catre Irimie Mihai Comuna Harau de exemplu arata mai bine ca si comuna Soimus si acum a schimbat totul in trei luni de mandat.Iluminatul ecologic era si in proiectul celor dinaite, extinderea retelei de gaz , apa si canalizare la fel , deci se refera la extindere prevazuta de altfel si in proiectele anterioare si nu puteti spune ca nu s-a facut nimic . Rusine sa va fie ca tot mintiti. Cred ca campania lui Ovidiu Draia se face din banii comunei primariei Soimus care-i plateste pentru publicitate ajutat de sponsorul domnului Irimie Mihai.Mare mincinos Draia , Irimie si reporterul

 • 5 octombrie 2012 la 10:00
  Permalink

  Ce deputat vrei tu mah amaratule.Tu nu esti in stare sa legi 3 cuvinte din ce ti s-au pus in gura mai sus de catre „stimabila” Sorina Popa.Auzi la el…parcare subterana la targul auto de la Balata.Eu cred ca voi ati inebunit si char credeti ce spuneti.Dar in „parteneriat” cu primarul din Soimus se poate orice.Voi cu ideile si firmele prietene cu lucrarile,nu?

 • 5 octombrie 2012 la 10:25
  Permalink

  Rusine mare pentru reporterul Sorina Popa ca tot minte in articolele sale in favoarea celor 2 asociati Irimie si Draia sustinuti si de sponsorii de care se auzea in campania electorala la alegerile locale .Ce incredere poate sa mai aibe lumea in ei , dar nu-i de mirare ca se iau dupa mincinosul celebru DD , ca doar minciuna are priza la cetatenii slabi de inger

 • 5 octombrie 2012 la 11:48
  Permalink

  Asta cred ca are contract de publicitate c mesagerul.Un traseist politic si un mare profitor. Nu va face nimic!!!

 • 5 octombrie 2012 la 13:49
  Permalink

  Domnule Draia si Irimie cand plecati cu sacii de euro prin comuna sa stim sa va asteptam ca doar trebuie sa investiti si in locuitori , ca proiecte toata lumea are.

 • 6 octombrie 2012 la 10:53
  Permalink

  Mai baiatule bun,sau poate esti unul dintre băieții destepti,spui ca Draia nu leagă trei cuvinte,dar tu mai băiatule bun,nu sti sa citești,subteran nu este sinonim cu suprateran.Reciteste cu mare atenție articolul si consulta-te cu șeful tau.

  Revenind la articol ar fi benefica o parcare SUPRATERANA,deoarece toata lumea știe cât e de dificil sa găsește loc de parcare in acea zona.

 • 6 octombrie 2012 la 12:12
  Permalink

  Acelasi Draia ,in fiecare zi.dar nimeni nu- l intreaba despre trecutul lui…..asta asa pt.cei ce-l lauda,ca face ,ca drege,ca o sa faca…..o sa fure ca si pina acum….la fel a facut si in anglia!

 • 8 octombrie 2012 la 23:58
  Permalink

  Gabi….ai dreptate,eram pornit doar sa ma leg de Draia,am citit in mare articolul.Tin sa te corectez in privinta „sefului imaginar” pentru care crezi ca lucrez.Mi s-a spus sa-ti scriu urmatoarele:din ce bani rezlizeaza investitiile de mai sus(care si asa erau in planul fostei administratii,deci o idee „stralucita” a lui Draia) si pe ce teren?Nu are Deva parcare supraterana,subterana,pe nivele,cum vrei tu si ce sinonim vrei sa gasesti la aceste cuvinte,si vrea Draia sa faca la Balata?Il astept pe Draia cu un discurs ca sa-i adresez niste intrebari pertinente.Pana atunci te las sa te „plimbi” pe forumuri si sa iti faci datoria.Eu ma intorc la seful meu.Apropo,partenerul lui Draia,primarul din Soimus,va mai plateste?Sau postati tot in contul banilor din campania trecuta doamna Popa?

 • 31 octombrie 2012 la 19:48
  Permalink

  Cine scrie in numele meu sa va ia dracu!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare