Ousmane N’Doye este în discuţii cu CNS Cetate Deva

9 august 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport
Razvan Gradinaru,Ousmane N'Doye

Razvan Gradinaru,Ousmane N’Doye

Ovidiu Mănăstire

Gruparea din reşedinţa judeţului vrea să dea o lovitură de imagine înaintea începerii sezonului Ligii a III-a, dorind să-l aducă la Deva pe senegalezul Ousmane N’Doye. Preşedintele clubului devean, Cristi Bobar, a confirmat discuţiile cu fotbalistul de 38 de ani, dar a afirmat că nu este parafat nimic.

Dorit şi de alte cluburi
Fost jucător în Liga I la FC Vaslui, Dinamo Bucureşti, Astra Giurgiu, Săgeata Năvodari şi ASA Tg. Mureş, Ousmane N’Doye ar putea juca în viitorul sezon la CNS Cetate Deva, în Liga a III-a. Cristian Bobar, preşedintele clubului alb-albastru, a avut o rundă de discuţii cu mijlocaşul senegalez şi îl aşteaptă la Deva pentru o altă rundă de negocieri. „Cu Ousmane mă ştiu de când activam la Tg. Mureş. E adevărat, am purtat o discuţie dar îl aştept aici pentru a vorbi la faţa locului. El are o problemă cu viza şi nu ar mai dori să rămână la Tg. Mureş. Însă, deocamdată nu e nimic sigur, pentru că şi alte cluburi îl vor”, a spus Bobar.

Nu vine pentru bani
Tânărul conducător devean crede că în ciuda vârstei, N’Doye ar face faţă cu brio la Liga a III-a iar tinerii jucători deveni ar creşte pe lângă el. „Chiar dacă are 38 de ani, Ousmane face faţă fără probleme la Liga a III-a. E jucător de Liga I iar tinerii din echipă ar avea de învăţat din experienţa lui. Nu va veni la Deva pentru bani, urmând să aibă acelaşi salariu ca jucătorii de aici”, a precizat preşedintele clubului CNS Cetate Deva.

Caută un fundaş central
Până la venirea lui N’Doye, alb-albaştrii vor să rezolve o altă problemă legată de lotul de jucători şi anume aducerea unui fundaş central. „Echipa are mare nevoie de un fundaş central. Deocamdată, ne bazăm doar pe Dosan şi lângă el a jucat Vaştag, dar acesta este mijlocaş de meserie. Cu Natea nu ne-am înţeles la bani şi trebuie să mai căutăm”, a mai spus Cristi Bobar. Gruparea deveană va susţine mâine o partidă amicală la Reşiţa, cu CSM Şcolar, la finalul căreia antrenorul principal Ciprian Pepenar se va decide şi asupra unor jucători aflaţi în probe.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alimentaţia vegetariană şi beneficiile ei

Simona Timofte Mă simt datoare să vă aduc câteva argumente care, cred eu, v-ar folosi, dacă doriţi să fiţi mai...

Prăpăd pe drumul spre capitala dacilor

Drumul care face legătura între localitatea Costeşti şi cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, modernizat recent printr-un proiect al Consiliului Judeţean (CJ)...

Gura lumii 9.08.2016

Vorbesc cârcotaşii prin târgul cu cetate că un director din judeţ, atâtea drumuri a făcut până la şeful lui pe...

Închide