Ousmane N’Doye, „declicul” pentru CNS Cetate Deva

15 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

1-cns-cetate-deva-15-noiembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Gruparea din reşedinţa judeţului a ajuns la trei victorii consecutive şi a urcat pe locul 7 în clasamentul Ligii a III-a, obţinând totodată în ultima rundă, la Cermei, primul succes în deplasare din acest sezon. Venirea lui Ousmane N’Doye pare să fi descătuşat gruparea lui Viorel Tănase, senegalezul fiind providenţial pentru deveni, cu trei goluri marcate în două partide.

„Vreau să realizez mai multe la Deva!”
Chiar dacă a fost incert înaintea partidei de la Cermei, Ousmane N’Doye a fost prezent pe teren din primul minut şi a făcut diferenţa în partea secundă. Căpitanul devean a marcat două goluri pentru CNS Cetate, la scorul de 1-1, deschizând drumul spre primul succes extern al trupei antrenate de Viorel Tănase. „I-am promis ceva lui Cristi Bobar, pentru el sunt la Deva. Am refuzat oferte de Liga I pentru a-mi respecta cuvântul dat lui, rămâne de văzut dacă voi rămâne la Deva din iarnă. S-ar putea să dau curs altei oferte, deşi vreau să realizez şi mai multe la Deva. Ceea ce este mai important este că mă simt bine, m-am pus la punct cu pregătirea fizică, pot să alerg şi asta se vede pe teren”, a spus N’Doye la finalul jocului din judeţul Arad.

„Ousmane este un profesionist!”
Prestaţia senegalezului de 38 de ani a fost remarcată şi de antrenorul Viorel Tănase. „Trebuie să remarc cele două goluri ale lui Ousmane N’Doye, cu execuţii de calitate. Am avut nevoie de un jucător de valoare şi experienţă cum este Ousmane, are valoare individuală de necontestat. L-am şi pus căpitan de echipă de la primul meci, este un lider al vestiarului. S-a pregătit cât a fost acasă şi a venit cu o formă fizică de invidiat, nu are pic de ţesut adipos, e un profesionist”, a spus antrenorul trupei devene.

„La Cermei ne-am realizat obiectivul!”
Chiar dacă echipa sa s-a impus la două goluri diferenţă, tehnicianul de 45 de ani a apreciat că victoria a fost mai greu de obţinut decât o arată scorul. „Am câştigat mai greu decât o arată scorul, vreau să-mi felicit echipa pentru efortul depus şi pentru determinare. Ne-am dorit mult să plecăm de la Cermei cu toate cele trei puncte şi ne-am realizat obiectivul. Per total, am făcut un joc bun tactic, organizat în apărare şi am fost periculoşi în atac. S-a plecat la drum cu un obiectiv îndrăzneţ, dar s-au pierdut puncte importante pe parcurs. Vom vedea în iarnă ce putem face, ne dorim să ne mai întărim şi să continuăm trendul ascendent”, a mai spus Viorel Tănase.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 15.11.2016

Vorbesc cârcotaşii că un director de pe la noi, de la o instituţie de stat, face ce vrea cu bugetul...

Emil Gros, în conducerea Uniunii Practicienilor în Insolvenţă

De puţin timp, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) are şi un hunedorean în conducere. La cel...

PNL încearcă o cosmetizare a politicii de austeritate, prin care blochează creşterea veniturilor românilor

Partidul Social Democrat consideră că demersul PNL de a solicita Guvernului o nouă modificare a legii salarizării reprezintă o acţiune...

Închide