Ordinul de protecţie nu l-a oprit să-şi bată soţia

Bărbatul de 35 de ani, din Deva, a fost arestat preventiv şi ajuns în spatele gratiilor fiind acuzat de trei infracţiuni. Judecătoria Deva l-a condamnat la trei pedepse cu sus­pen­dare, decizia nefiind definitivă.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tri­bu­na­lul Hunedoara au arătat că individul a în­căl­cat ordinul de protecţie şi şi-a bătut crunt soţia, ca mai apoi să o ameninţe cu cuţitul. Femeia a avut nevoie de 8 zile de îngrijiri me­dicale. Şi soacra lui a avut parte de acelaşi tratament. ”În ciuda acestor interdicţii in­sti­tu­ite prin ordinul de protecţie emis de ins­tanţa de judecată, (…) s-a deplasat la uşa imo­bilului unde acesta locuieşte. Inculpatul a observat-o pe persoana B.B. care urca scă­rile blocului, fiind însoţită de mama aces­teia. Persoana vătămată l-a întrebat pe inculpat ce caută acolo, moment în care acesta s-a enervat şi a lovit-o în mod repetat cu pumnii în zona capului”, se arată în dosar. Soacra deveanului a intervenit între cei doi, dar a fost lovită şi ea cu pumnii, căzând pe scările blocului, lovindu-se la cap. Alexandru Ostap a fost trimis în judecată şi condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru in­frac­ţiunea de violenţă în familie. Sentinţa Ju­de­că­toriei Deva nu este definitivă. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescent din Hunedoara, tâlhărit pe stradă

Minorul în vârstă de 15 ani a fost bătut pentru telefonul mobil şi cei 20 de lei pe care-i avea

Telefonia mobilă, Internetul şi televiziunea, pe cale să fie rezolvate în comuna Mărtineşti

Magdalena Şerban Două veşti bune pentru comunitatea din Mărtineşti. Prima ţine de faptul că Telekom va monta un releu în

Un secol de viaţă!

Elena Oprean din satul Ţărăţel, municipiul Brad a împlinit în 4 iulie 2021 venerabila vârstă de 100 de ani !

Închide