Cercetată penal pentru că-şi exploata copilaşii

O femeie de 44 de ani, din municipiul Lupeni, a fost prinsă în Târgu Jiu că-şi exploata proprii copii pentru a face rost de bani.
Aceasta a fost filmată cum îşi îndemna copiii să meargă la cerşit pe străzile municipiului, iar autorităţile s-au sesizat. Poliţiştii au efectuat o serie de verificări şi au găsit-o pe mama incon­şti­entă, pe raza localităţii Târgu Jiu, la o in­ter­secţie, împreună cu copiii săi minori, de 11 şi 9 ani. Toţi împreună apelau la mila cetăţenilor din incinta spaţiilor comerciale şi a teraselor din zona respectivă, pentru a primi ajutor ma­terial.“Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei, fiind audiate în prezenţa lucră­torilor din ca­drul DGASPC Gorj. În cauză s-a în­toc­mit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ex­ploa­tarea cerşetoriei”, a transmis IPJ Gorj. În ul­timii ani tot mai mulţi cer­şetori din Valea Jiului se îndreaptă către Gorj, în special către Mâ­năs­tirea Lainici din Defileul Jiului, unde fac bani frumoşi de pe urma cer­şitului. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ordinul de protecţie nu l-a oprit să-şi bată soţia

Bărbatul de 35 de ani, din Deva, a fost arestat preventiv şi ajuns în spatele gratiilor fiind acuzat de trei

Adolescent din Hunedoara, tâlhărit pe stradă

Minorul în vârstă de 15 ani a fost bătut pentru telefonul mobil şi cei 20 de lei pe care-i avea

Telefonia mobilă, Internetul şi televiziunea, pe cale să fie rezolvate în comuna Mărtineşti

Magdalena Şerban Două veşti bune pentru comunitatea din Mărtineşti. Prima ţine de faptul că Telekom va monta un releu în

Închide