Actualitate

Orbit de gelozie, și-a mutilat și a încercat să-și ucidă fosta iubită

Maximilian Gânju

Tânărul de 23 de ani, din Hunedoara, o bă­nuia pe femeia care-l părăsise că l-a în­șelat cu unchiul său, dar și cu alți bărbați. Orbit de furie și-a maltratat fosta con­cu­bină și chiar a fost la un pas să o omoare. Presupusul iubit al femeii a fost și el atacat de tânăr. Tribunalul Hunedoara
l-a con­dam­nat pe individ la 14 ani de pușcărie.

Cu cuțitul la gât
Suspectul, Alexandru C. a mai avut pro­bleme cu legea și și-a făcut un plan pentru a-și duce la capăt intențiile. Astfel, victima, însoțită de fiul său, minor în vârstă de 3 ani, s-a dus la locuința fostului concubin și tatăl minorului, pentru a-i cere un telefon mobil care îi aparținea băiatului. Când s-a trezit cu cei doi, bărbatul a devenit agresiv cu femeia, acuzând-o că a întreținut relații sexuale cu unchiul său, precum și cu alte persoane. Nu a fost numai agresiv verbal, dar a lovit-o cu palmele în zona feței și cu pumnii în cap, după care a luat o bâtă și a lovit-o în zona umărului drept. Omul a început apoi să o in­te­rogheze pe femeie referitor la presu­pu­sele relații pe care aceasta le-ar fi întreținut cu diverse persoane, amenințând-o cu moar­tea atât pe aceasta, cât și pe copil. Și tot i-a dat cu pumnii. A luat și un cuțit, a tă­iat-o la mâna dreaptă, a lovit-o cu picioarele peste corp și a tras-o de păr. Femeia a vrut să fugă de acolo, moment în care agresorul i-a pus cuțitul la gât și a amenințat-o că dacă pleacă, o omoară. Norocul femeii a fost că bărbatul a mers în bucătărie să ia alte cuțite și a reușit astfel să fugă pe fereastra locu­inței, căzând în gol de la etajul I.

Și-a sechestrat și bătut și unchiul
Pentru a-l elibera din apartamentul în care îl sechestrase, polițiștii au fost nevoiți să intervină în forță cu echipa de la Serviciul de Acțiuni Speciale. ”Inculpatul a refuzat să permită accesul acestora în locuință, astfel că după îndelungi negocieri au fost nevoite să pătrundă în forță, spărgând ușa, pentru salvarea persoanei vătămate. În timpul ne­gocierilor, din interiorul locuinței se auzea cum inculpatul continuă să agreseze per­soa­na vătămată. Fapta a fost săvârșită cu pre­meditare, inculpatul ademenind-o pe per­soana vătămată să meargă de bunăvoie în apartament unde și-a pregătit obiectul vul­nerant apt de a suprima viața ( o coadă de topor având lungimea de 81 cm și lă­țimea de cca. 5 cm.) și apoi, în contextul vio­lențelor exacerbate, a încercat să întrețină un act sexual oral cu scopul declarat de a o umili pe persoana vătămată prin postarea înregistrării video în spațiul virtual. De ase­menea, se observă în filmare momentul în care inculpatul comandă unui câine de luptă rasa Amstaff să muște persoana vătămată. Așa cum a stabilit medicul veterinar care a examinat câinele, acesta nu este un exem­plar agresiv și în primă fază nu a executat comanda de a mușca persoana vătămată, însă inculpatul a lovit câinele violent în cap cu lesa metalică, provocându-i ruperea pielii de pe cap în mai multe locuri, astfel că, de durere, speriat de lovitura primită, ca reacție de apărare, câinele l-a mușcat pe proprietar iar apoi, în învălmășeala creată, l-a mușcat și pe unchiul acestuia”, se mai arată în dosar.
Agresorul a negat totul și a motivat că voia să-i aplice o corecție, fiind convins că unchiul său ar fi întreținut acte sexuale prin constrângere cu fosta sa concubină. Tri­bu­na­lul Hunedoara l-a găsit vinovat pentru mai multe infracțiuni și l-a condamnat la o pedeapsă de 14 ani închisoare cu executare, însă soluția poate fi atacată cu apel.

Jefuit după ce au chefuit împreună
Suspectul se afla în perioada de probă, pen­tru că suferise o condamnare în urmă cu circa un an. Atunci a primit o pedeapsă de pes­­te doi ani cu suspendare tot pentru tâl­hărie.
Cel jefuit a fost lăsat fără aproape 2.500 de euro, suspectul fiind prins și arestat pre­ventiv pentru 30 de zile. Pentru că victima a fost agresată de către tâlhar, cel care a sunat la Poliție a fost chiar fratele celui bă­tut și lă­sat fără bani. Oamenii au băut iar apoi s-au luat la ceartă, iar de aici nu a fost de­cât un pas până la furt. Victima, un bărbat de 48 de ani, din Petrila, se afla cu un tânăr de 19 ani la băute. Tânărul l-ar fi lovit pe băr­batul de 48 de ani cu pumnii în zona capului, iar în mo­mentul în care acesta s-a de­z­echi­li­brat și a căzut, i-a sustras din buzunar 2.000 de euro și 2.300 de lei, după care a părăsit locuința. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub as­pec­tul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în ur­ma unei acțiuni desfășurate de poliţiştii struc­tu­rilor de ordine publică şi investigaţii criminale Petrila a fost depistat tânărul bă­nuit de co­miterea faptei. Toto­dată, poliţişti au mai sta­bi­lit că Marius Varga este bănuit şi de comiterea unei infracţiuni de furt (care fi­gura în evidența dosarelor pe­nale cu autori necunoscuți). Fapta a fost comisă în noaptea de 04/05.12.2021, când tâ­nărul ar fi sustras un ATV dintr-un garaj din Petrila (vehiculul a fost recuperat, ur­mând a fi restituit proprietarului).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura