Optimile de finală ale Cupei României la fotbal – faza judeţeană

17 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Cupa României la fotbal – etapa judeţeană a ajuns acum în faza optimilor de finală, unde vor intra în competiţie şi echipele din Liga 4 din judeţ, în tururile preliminare evoluând doar formaţiile din eşalonul al cincilea.

Ultima calificată în optimi este Ponorul Vaţa, care, după un joc extrem de disputat, a învins, pe teren propriu, după prelungiri, cu scorul de 2-1, pe Aurul Certej. Astfel, cei de la Vaţa s-au alăturat celorlalte calificate anterior, respectiv AS Sântămăria Orlea, CSC Ilia, Unirea General Berthelot şi Măgura Pui.
Meciurile din optimile de finală a fazei judeţene din cadrul Cupei României la fotbal se dispută într-o singură manşă, pe terenul primei echipe extrase la tragerea la sorţi. Toate partidele se vor disputa astăzi, miercuri, de la ora 17.00 şi, în caz de egalitate după expirarea timpului regulamentar de joc, echipa câştigătoare se va stabili în urma disputării a două reprize de prelungire, de câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea va persista şi după prelungiri, echipa calificată în sferturile de finală, care se vor juca în primăvara anului viitor, ca şi celelalte faze ale competiţiei, va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare de la 11 metri. Deţinătoarea trofeului este Inter Petrila care, în acest sezon, a ajuns până în etapa a treia a fazei naţionale.

Programul partidelor care se joacă astăzi în cadrul optimilor de finală este următorul:
Aurul Brad (Liga 4) – CSM Vulcan (Liga 4)
CSC Ilia (5) – AS Sântămăria Orlea (5)
Unirea General Berthelot (5) – Dacia Orăştie (4)
Universitatea Petroşani (5) – Şoimul Băiţa (4)
Minerul Uricani (4) – Gloria Geoagiu (4)
Ponorul Vaţa (5) – Inter Petrila (4)
Măgura Pui (5) – Victoria Călan (4)
Jiul Petroşani (4) – Retezatul Haţeg (4)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident din cauza oboselii

Trei tineri au fost răniţi în urma accidentului produs pe DN 7, pe raza localităţii Mintia, ieri dimineaţă. Potrivit poliţiştilor,...

Hoţii au ademenit-o cu produse promoţionale

O pensionară din Petroşani a rămas fără 500 de euro şi 1.400 de lei, economiile ei, după ce a căzut...

Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva naşte noi controverse între politicieni. Cioloş şi Cuc se bumbăcesc pe Facebook

Fostul premier Dacian Cioloş (foto stânga) este îngrijorat nu că nu putem circula pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, ci...

Închide