Opt echipe la „Cupa Big FM” a liceelor

Ciprian Marinuţ

Liceeni îndrăgostiţi de fotbal promit spectacol la ediţia 2011 a Cupei „Big FM”, competiţie care se va desfăşura de luni, 24 ianuarie, până joi, 27 ianuarie, la Sala Sporturilor din Deva.
 

Fotbal din pasiune
Cunoscute fiind pasiunea pentru fotbal a liceenilor şi rivalitatea dintre echipele prezente, competiţia va avea cu siguranţă ca ingrediente exuberanţa şi voinţa şi va puncta la impresia artistică, prin ambiţie, dăruire şi… majorete. La fel ca în 2010, şi în acest an, Cupa „BIG FM” la fotbal va strânge la start opt echipe şi anume: Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi”, Colegiul Tehnic „Transilvania”, Liceul Teoretic „Traian”, Grupul Şcolar „Grigore Moisil”, Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă”, Colegiul Naţional „Decebal” şi Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”, deţinătorul trofeului. Favorită la câştigarea trofeului se anunţă a fi echipa de la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva, campioana din 2010. O altă candidată la trofeul pus în joc este formaţia Colegiului Naţional „Decebal”, ai cărei componenţi joacă săptămânal în Campionatul Municipal de Fotbal Amatori „RealSport” Deva.

Arbitraj profesionist
Organizatorii s-au preocupat ca turneul să se desfăşoare în condiţii de fair-play şi au pregătit premii pentru primele trei echipe clasate şi pentru golgheterul competiţiei. „Arbitrajele vor fi asigurate de profesionişti, meciurile urmând a fi conduse de cavaleri ai fluierului, delegaţi de Colegiul de Arbitri Deva. Există un trofeu care va fi oferit şi va rămâne câştigătorilor finalei. În plus, vom premia cu diplome, medalii, materiale sportive şi alte cadouri, echipele de pe podium”, a afirmat Marius Dragomir, directorul „Big FM” Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.