Operatorul Apa Prod şi citirea contoarelor

6 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

În această perioadă, societatea Apa Prod a demarat o altă acţiune prin care doreşte să vină în întâmpinarea clienţilor săi.

Acţiunea a început să se deruleze în luna octombrie a acestui an. Despre ce este vorba? Fiecare utilizator va primi, în momentul citirii contorului, o înştiinţare privind data şi ora citirii, indexul apometrului şi numele persoanei care a efectuat citirea. Reprezentanţii Apa Prod SA consideră că, astfel, nu vor mai apărea eventuale neconcordanţe între operatorul de apă şi clienţi în ceea ce priveşte citirea contoarelor.
„Este o acţiune pe care o desfăşurăm, pentru început, doar în municipiile Deva şi Hunedoara, urmând să o extindem, până la finalul anului, la nivelul întregii arii de operare. Este important ca fiecare utilizator să verifice datele înscrise pe înştiinţare, pentru a evita reclamaţiile ulterioare. Utilizatorii care au contoarele în afara proprietăţii şi nu vor fi acasă în momentul efectuării citirii apometrului, vor primi aceste înştiinţări în cutia poştală”, susţin reprezentanţii operatorului judeţean de apă. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lansare de carte: „Roze şi ghimpi”, volum de versuri al elevei Teodora Larisa Petruţ

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 14 noiembrie 2019, ora 17.00, la...

Anunţ Finante 1

O manevră greşită l-a costat viaţa

Un şofer de 74 de ani, din Sălaj, a murit ieri în urma unui accident rutier grav produs pe DN...

Închide