Lansare de carte: „Roze şi ghimpi”, volum de versuri al elevei Teodora Larisa Petruţ

6 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 14 noiembrie 2019, ora 17.00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, Sala „Liviu Oros”, lansarea volumului de versuri „Roze şi ghimpi” al tinerei Teodora Larisa Petruţ, elevă în clasa a XII-a a Liceului de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva.

Este cel de-al doilea volum de poezii, după „Explozia sufletului”, lansat în anul 2018, cu care această sensibilă şi talentată tânără se prezintă în faţa iubitorilor de poezie. Şi acest volum a apărut la Editura Pim din Iaşi, prefaţa fiind semnată de Eugenia Mihu, care face o prezentare extrem de elogioasă a tinerei poete: „De o tenacitate şi o perseverenţă ce multora le este străină, Teodora Larisa este o tânără extrem de inteligentă şi de talentată. Scrie poezii, pictează şi cântă cu aceeaşi măiestrie şi cu aceeaşi bucurie în suflet”. Avem, deci, de-a face cu un talent nativ, un talent a cărui precocitate nu slăbeşte deloc valoarea poeziei pe care o scrie Teodora Larisa Petruţ.
„Suntem bucuroşi că oferim, din nou, prilejul unor tineri dăruiţi cu talent să-şi lanseze cărţile, suntem bucuroşi că, în acest fel, ne putem îndeplini una dintre cele mai importante meniri ale unei biblioteci publice: propagarea culturii, a literaturii de bună calitate”, a declarat Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene.
La această nouă întâlnire cu poezia tinerei Teodora Larisa Petruţ vor fi prezenţi iubitori ai poeziei, profesori şi colegi ai autoarei, cei care o cunosc şi o apreciază. (M. Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finante 1

O manevră greşită l-a costat viaţa

Un şofer de 74 de ani, din Sălaj, a murit ieri în urma unui accident rutier grav produs pe DN...

Hoţ de motorină prins de poliţiştii din Orăştie

Individul se ”înţepa” la rezervoarele TIR-urilor şi trăgea carburantul cu ajutorul unei pompe electrice. A fost prins în fragrant de...

Închide