Omul-sandviş a ieşit la protest

Evenimentele tragice petrecute la sfârşitul săptămânii trecute în Bucureşti au creat un val de compasiune dar şi de revoltă din partea oamenilor, inclusiv a hunedorenilor. 03 protestatar1
Printre persoanele care au dorit să atragă atenţia asupra anomaliilor din societate şi unde se poate ajunge din cauza lor se află şi deveanul Ilie Staicu. Bărbatul, de profesie mecanic de locomotivă, dar cu suflet de poet, a găsit o formă inedită de protest. Acesta şi-a pus pe piept şi pe spate două pancarte legate cu panglică tricoloră, prin care îndemna oamenii la solidaritate, dar şi la moralitate.
„Români, donaţi sânge, e benefic pentru trup, suflet şi minte. Donaţi sânge şi pentru cei care vor deveni victimele corupţiei, şpăgarilor, lacomilor, indiferenţilor unui sistem putred, condus de incapabili, pe care cred ei, că nu-i va trage nimeni la răspundere”, a scris Ilie Staicu (foto) pe pancartă. Acesta a mai spus că va purta toată ziua pancartele, pentru ca mesajele să fie văzute de cât mai mulţi oameni. Ilie Staicu a promis că va merge cu pancartele atârnate pe piept în instituţiile publice din municipiu, pentru ca mesajele sale să străbată şi dincolo de uşile surde ale statului. (N. Bumbac)

4 comentarii la „Omul-sandviş a ieşit la protest

 • 3 noiembrie 2015 la 12:44
  Permalink

  Marian Nicolae ·
  Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email [email protected]

 • 3 noiembrie 2015 la 21:35
  Permalink

  Ce păcat că pângăriţi un gest civic superb. Vreţi să-l bagatelizaţi prin ofertele voastre neavenite şi absolut penibile.

 • 3 noiembrie 2015 la 23:18
  Permalink

  Un fraier si Ilie Staicu asta. Cine p..a mai e si asta. Dute ba acasa. Papagalule

 • 5 noiembrie 2015 la 3:36
  Permalink

  asta e gelu dragancea cu foamea in glanda la cersit hahaha

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.