Om al străzii, găsit fără suflare, într-o baltă de sânge

Cristina Ghenea

O persoană fără adăpost a fost găsită ieri, zăcând fără suflare, în ruina fostului restaurant „Cuibul Veseliei”, de lângă Sala Sporturilor, din Deva. Anchetatorii presupun că este vorba despre o crimă, deoarece pe trupul cadavrului au fost descoperite multiple leziuni.

Nu avea unde să stea

Oamenii legii au fost sesizaţi, ieri dimineaţă, de către administratorul clădirii dezafectate. Acesta a spus că l-a găsit mort pe bărbat, plin de sânge. Anchetatorii s-au deplasat imediat la faţa locului, împreună cu medicii legişti. Se pare că este vorba despre Raica Cornel, un bărbat de 73 de ani, din judeţul Alba, care-şi ducea veacul prin Deva de ani de zile. Locuitorii din zonă îl cunoşteau drept „bărbatul cu cartoanele” şi spun că era o persoană liniştită, care dormea deseori în clădirea fostului restaurant, pentru că nu avea o locuinţă.

Caută vinovaţii

Legiştii susţin că boschetarul a suferit multiple leziuni la cap şi spate, fapt pentru care se crede că e vorba despre o crimă. La prima vedere, bătrânul nu prezenta plăgi înţepate, ca atare, legiştii cred că probabil, el a fost lovit cu un corp dur, până la sângerare, iar în urma loviturilor primite, a murit. Ultima oară, fusese văzut în urmă cu două zile, dar data exactă a morţii va fi stabilită după efectuarea necropsiei. Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a identifica autorul, fiind deja constituit un cerc de suspecţi.

One thought on “Om al străzii, găsit fără suflare, într-o baltă de sânge

  • 3 august 2012 la 11:01
    Permalink

    Acum intervine statul dar cand era in viata de ce nu a intervenit asistenta sociala sa i se ofere o cazare si o masa calda sa nu se ajunga in aceasta situatie .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare