Sport

Olimpia Ribiţa va juca în Liga a IV-a

Ciprian Marinuţ

Echipa Olimpia Ribiţa a ocupat primul loc în seria Valea Mureşului a Ligii a V-a, după victoria din ultima etapă cu CFR II Simeria, scor 8-1, şi a obţinut dreptul de a promova în eşalonul superior al Campionatului Judeţean (Liga a IV-a).

De la 0-1, la 8-1

Lidera seriei Valea Mureşului a Ligii a V-a a făcut o demonstraţie de forţă şi în faţa feroviarilor, deşi şi-a asigurat promovarea încă din penultima rundă, când a remizat, scor 1-1, pe terenul principalei contracandidate, Silvamiracol Hărău. Olimpia a început meciul foarte relaxat, iar feroviarii au profitat şi au reuşit deschiderea scorului prin Iuga (min. 3). Reuşita CFR-ului (locul 4) s-a dovedit însă un simplu foc de paie, întrucât Olimpia a arătat că e stăpâna jocului şi a egalat în minutul imediat următor, prin golul spectaculos semnat de Mureşan. În plus, până la pauză, echipa din Ribiţa a mai punctat de două ori prin Garcea (23) şi Mureşan (39) şi era deja sigură de victorie. Repriza secundă a însemnat un adevărat festival de goluri al liderei, care a marcat de încă cinci ori, prin Garcea (47), Uibariu (55), Cor (61), Cleş (68) şi Giurgiu (75), iar scorul final a fost de 8–1.

Şi campioni, şi eficienţi

Olimpia Ribiţa a primit, la finalul partidei, de la reprezentantul A.J.F. Hunedoara, Petru Spărios, trofeul câştigătoarei campionatului în Liga a V-a, seria Valea Mureşului. În plus, golgeterul echipei din Ribiţa, Domide Uibariu (19 goluri marcate) a fost răsplătit cu cupa destinată celui mai eficient marcator din Liga a V-a, seria Valea Mureşului.

OLIMPIA RIBIŢA – CFR II SIMERIA 8–1 (3–1)

Olimpia Ribiţa: Sandu – Cleş, Jurca, Clej, Negru (46 Teslariu), Cor, Petrişor, Teeru, Mureşan (59 Oprea), Uibariu, Garcea (55 Giurgiu).

Arbitri: Valentin Gavrilă, Nicolae Albulescu, Robert Deoancă (toţi din Brad).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura