Oferta operatorului Apa Prod pentru elevi

21 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

DCIM100GOPROGOPR0247.JPG

Operatorul judeţean Apa Prod a venit în întâmpinarea elevilor şi a fost prezent la Târgul ofertelor educaţionale. Târgul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, a avut mare succes.

Ideea este foarte bună, iar societăţile comerciale care vor să-şi pregătească oamenii pentru diferite funcţii trebuie să fie prezente la asemenea târguri. ”Am oferit, la acest târg, o ofertă de şcolarizare, pentru învăţământul dual, pentru meseriile electrician şi instalator. De asemenea, participanţii la eveniment au asistat la demonstraţii, susţinute de colegii noştri, privind detectarea pierderilor de apă şi inspecţia video a reţelelor de canalizare cu «roboţelul» CCTV. În prezent, avem încheiate două contracte cu Liceul Tehnologic Energetic din Deva şi cu Liceul din Haţeg. Sperăm să existe interes din partea elevilor pentru această formă de învăţământ, iar după finalizarea acestei forme de şcolarizare, să rămână să lucreze alături de noi”, a declarat Viorel Arion, directorul general al Apa Prod SA Deva. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Insemex Petroşani: medalii şi diplome la Euroinvent 2019

Sub auspiciile Federaţiei Internaţionale a Asociaţiilor Inventatorilor – IFIA, recent, la Iaşi s-a desfăşurat unul dintre cele mai mari evenimente...

S-a oprit direct în copac

O şoferiţă de 50 de ani, din municipiul Deva, a scăpat miraculos după ce maşina pe care o conducea a...

Şi-a luat la bătaie tatăl

Agresorul are numai 22 de ani, iar poliţiştii au aflat că şi-a snopit în bătaie tatăl de 57 de ani,...

Închide