Actualitate

Obsedatul sexual din Uricani a făcut contestație

La câteva zile după ce ieșise din puș­cărie, un recidivist de 42 de ani, din zona Moldovei, aciuat prin Uricani, a intrat peste o femeie în locuință, a imobilizat-o și i-a cerut să-l lase să-i facă sex oral. In­dividul a fost condamnat de Judecătoria Petroșani pentru violare de domiciliu și s-a reîntors în pușcărie. A făcut apel și i-a fost respins ca nefundat, dar nu s-a îm­păcat cu ideea că trebuie să-și pe­treacă următorii doi ani după gratii. Sin­gura sa posibilitate de a schimba ceva în sentință a fost o contestație la execu­tare depusă la Tribunalul Alba.
Recidivistul și-a încercat norocul și la Judecătoria Aiud, locul unde s-a aflat în detenție, dar acțiunea sa fost respinsă de instanța de judecată. Prin urmare, a mai încercat o dată și la Tribunalul Alba, dar și aici a pierdut. Judecătorii au considerat că este nefondată contestaţia formulată de condamnatul deținut în Penitenciarul Aiud, sentința fiind definitivă. Marius Ursariu primise acceptul să stea tem­po­rar într-o garsonieră nelocuită din Uricani, unde a fost cuminte doar 10 zile de la ie­șirea din pușcărie. O vecină de bloc îi că­zuse cu tronc, a intrat peste ea în casă și
i-a cerut să-l lase să-i facă sex oral. ”Inculpatul a intrat în locuința persoanei vătămate și, după ce a aflat de la aceasta că soțul său nu este acasă, a prins per­soana vătămată de păr și a amenințat-o cu moartea. Între cei doi a început un con­flict fizic, s-au dezechilibrat și au căzut pe podea, unde inculpatul a lovit persoana vătămată cu degetul în zona ochiului stâng și i-a cerut vătămate să-l lase să-i facă sex oral. Auzind aceasta, cu scopul de a scăpa, persoana vătămată i-a spus inculpatului că merge la baie pentru a se spăla, însă după ce s-a ridicat, îndrep­tân­du-se către ușa de la intrare, a fost prinsă de inculpat cu mâinile de gât și strânsă foarte tare, motiv pentru care persoana vătămată l-a îmbrâncit și a reușit să se elibereze”, se arată în rechizitoriu. Re­ci­di­vistul a recunoscut faptele și a fost con­dam­nat pentru tentativă de agresiune se­xuală și violare de domiciliu. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.