Oboseala la volan a ucis două persoane

22 iulie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Pe parcursul a numai 12 ore, s-au petrecut două accidente deosebit de grave, în judeţul Hunedoara, în care două femei şi-au pierdut viaţa şi trei bărbaţi au fost grav răniţi, deoarece şoferii în ale căror autoturisme se aflau, conduceau rupţi de oboseală. Ambii conducători auto inconştienţi riscă acum să stea după gratii pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Conducea din Cehia

Ieri dimineaţă, la ieşirea din Deva, înspre localitatea Mintia, şoferul unei autoutilitare, de 3,5 tone, a produs un teribil accident rutier. Bărbatul, din judeţul Alba, se deplasa pe direcţia de mers Arad-Deva, iar la un moment dat, a aţipit. În acel răstimp, inconştient fiind, a tras de volan spre dreapta, dar în următoarea secundă, s-a şi trezit. ”Pentru că s-a văzut foarte aproape de a ieşi de pe carosabil, bărbatul s-a speriat şi a întors de volan cât a putut spre stânga, ajungând pe contrasens, izbindu-se frontal cu un autoturism Ford Fiesta, care circula regulamentar. În urma impactului, autoutilitara s-a basculat peste maşină, iar între fiarele contorsionate, au fost prinse două persoane. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că şoferul din judeţul Alba, circula neîntrerupt, din Cehia, şi evident era foarte obosit”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara. Ambele persoane se află sub îngrijiri medicale, starea lor fiind foarte gravă.

A intrat într-un cap de pod

Înainte cu câteva ore de evenimentul din localitatea Mintia, pe raza comunei Baia de Criş, s-a petrecut încă un accident deosebit de grav, soldat cu moartea a două femei. Tot pe fondul oboselii, un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Gorj, care mai avea în maşină şi alţi trei pasageri, a adormit şi a intrat cu autoturismul, direct într-un cap de pod. În urma coliziunii, două femei de 58, respectiv 57 de ani, au decedat, un tânăr de 31 de ani este grav rănit, iar şoferul a scăpat cu răni uşoare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Calcă acceleraţia pentru performanţă

Pilotul Mihai Cîmpeanu e hotărât să rişte la maximum pentru a câştiga, la grupa A, ambele etape ale Campionatului Naţional...

Cârpelile efectuate de Hidroconstrucţia nu vor mai fi achitate

Nemulţumită de calitatea „cârpelilor” de pe raza municipiului Deva, administraţia locală este decisă să nu mai semneze nici un deviz...

Dorinţă de afirmare la Jiul

La clubul Jiul Petroşani, nu se ştie încă sigur în ce eşalon va evolua în noul sezon echipa de fotbal,...

Închide