Obligat să plătească despăgubiri

Maximilian Gânju

Tânărul devenit celebru după ce a adunat mai multe dosare penale pe numele său, pentru că-şi făcuse o pasiune din a conduce fără permis, băut sau cu maşina neînmatriculată, plăteşte de două ori pentru greşeli.

Tânărul a fost condamnat de judecătorii de la Petroşani, în vara acestui an, la trei ani, 11 luni şi 10 zile de închisoare, plus o amendă penală în sumă de 1.350 de lei. Pedeapsa a rezultat după anularea suspendării executării pedepselor de la mai multe condamnări anterioare, toate primite pentru fapte similare.
Mai exact, Ciprian Eugen Iedlicică îşi făcuse o adevărată pasiune din a conduce pe drumurile publice fără a avea permis, băut ori cu maşina neînmatriculată. Pentru năzdrăvăniile sale, Iedlicică a mai fost pedepsit încă o dată. Zilele trecute, Judecătoria Hunedoara l-a obligat să achite către o societate de asigurări suma de 27.337 lei reprezentând cuantumul despăgubirilor achitate de aceasta în mai multe dosare de daună. La sumă se adaugă şi dobânda legală, însă soluţia instanţei nu este definitivă. Societatea de asigurări a despăgubit victimele unui accident provocat de tânăr. Evenimentul rutier avea loc în plin centrul Petroşaniului, în faţa sediului administraţiei locale. Individul s-a îmbătat criţă şi a făcut praf patru maşini. Două femei au fost rănite, iar poliţiştii au constatat că tânărul nu se putea ţine pe picioare la cât era de beat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.