Oaspeţii din Bad Sackingen au venit cu daruri la Haţeg

De 15 ani, Subfiliala de Cruce Roşie Haţeg continuă proiectele pe care le-a iniţiat în parteneriat cu DRK Bad Sackingen Germania.
Proiectele „Aktion Mensch“, „Seniori pentru Seniori“ şi „Kinder fur Kinder“ aduc o rază de lumină pentru copiii de la Cantina Socială a Primăriei oraşului Haţeg, pentru toate categoriile de persoane defavorizate din Haţeg şi împrejurimi.
„Ca şi în anii trecuţi, în preajma sărbătorilor de iarnă, a sosit la Haţeg o delegaţie a DRK Bad Sackingen Germania, condusă de Fred Thelen, care a adus peste 400 de pachete donate de către Crucea Roşie Germană, pentru a fi împărţite copiilor instituţionalizaţi, orfanilor, celor proveniţi din familii numeroase şi cu venituri precare, precum şi persoanelor cu handicap. Aceste pachete trimise din Germania s-au adăugat celor peste 150 de pachete cu alimente donate de Subfiliala de Cruce Roşie Haţeg, aceloraşi categorii de persoane pentru sărbătorile de iarnă”, declară Steluţa Rădoni, directorul Subfilialei de Cruce Roşie Haţeg, care ţine să mulţumească şi pe această cale lui Fred Thelen, reprezentantul DRk Bad Sackingen Germania, care organizează şi însoţeşte de fiecare dată transportul umanitar. (M.Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 13.12.2012

Giani Simulea, incendiatorul unei maşini din Vulcan

Bulina albă 13.12.2012

Carmen Hărău, deputat în Colegiul Hunedoara

Sarmizegetusa Regia, în administrarea Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean va administra de acum încolo Sarmizegetusa Regia, după ce ieri guvernul a aprobat o hotărâre în acest sens.

Închide