FlashPolitica si administratie

Oancea sare la gâtul lui Muntean

Sorina Popa

Preşedintele PNL Deva, Florin Oancea, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că vrea să tragă un semnal de alarmă în legătură cu concursul pentru funcţia de director executiv al Poliţiei Locale.

„Să îndeplinească mofturile primarului”
„Nu e prima dată când în Primăria Deva se practică asemenea lucruri. Concursul pentru postul de director al Poliţiei Locale este făcut cu dedicaţie pentru consilierul personal al primarului, Alin Rădoane. Astfel, se creează un precedent periculos pentru cetăţenii municipiului, faptul că o persoană, care a fost bodyguard prin Spania şi care nu are experienţă să conducă o asemenea instituţie, ajunge pe funcţia respectivă. Voi propune modificarea condiţiilor de concurs, pentru că e clar că ele sunt stipulate doar ca să-l favorizeze pe Alin Rădoane. De asemenea, voi solicita ca examenul să fie public, iar dacă Alin Rădoane va fi foarte bun, atunci îmi retrag cuvintele. Însă, sunt convins că Rădoane va fi pus în această funcţie, ca să îndeplinească mofturile primarului Mircia Muntean. Să amendeze firme fără să aibă dreptul acesta. Să folosească Poliţia Locală ca instrument de represalii”, a declarat liderul liberalilor deveni.
Florin Oancea a mai adăugat că şeful actual al Poliţiei Locale, Cristian Cioflica, a solicitat să fie mutat pe un post inferior. „Voi cere ca Cristian Cioflica să fie scos din sistem, deoarece dacă a solicitat mutarea pe un post inferior, fie nu este capabil, fie s-au făcut presiuni asupra sa”, a afirmat Florin Oancea.

„Să-şi plătească datoriile la bugetul local”
Contactat, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a declarat că „am lucruri mult mai importante de făcut, cum ar fi bugetul municipiului şi nu cred că pe deveni îi interesează acuzaţiile nefondate ale lui Florin Oancea. Domnul Oancea să-şi vadă mai bine de problemele legate de legalitatea firmelor sale, de exemplu de SC Dariane, care a fost amendată de Poliţia Locală şi să-şi plătească datoriile către bugetul de stat. Îi doresc succes domnului Oancea, dar în primul rând, să îşi facă datoria faţă de cetăţenii municipiului Deva”.

One thought on “Oancea sare la gâtul lui Muntean

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura