Oancea a luat startul spre primãria Deva, ca independent

Candidat independent pentru postul de primar al Devei, Florin Oancea (foto) şi-a anunţat oficial candidatura sub sloganul „Vin la primărie!”, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la Casa de Cultură din municipiu. De asemenea, Oancea şi-a depus candidatura la Biroul Circumscripţiei Electorale a municipiului şi la judecătorie, aceasta fiindu-i validată.

“Mi-am depus demisia din rândul PNL la filiala din Deva, după 14 ani de activitate în organizaţie. Din 2003 şi până astăzi (n.r. vineri), am fost preşedintele organizaţiei municipale PNL Deva. Demisia mea înseamnă de fapt încetarea oricărei colaborări cu oricare partid existent pe scena politică românească sau viitor, în sensul de membru. Voi face fie administraţie, fie voi ocupa alte funcţii, cel mai probabil, în sectorul privat, atunci când va veni timpul”, a declarat Florin Oancea.
Cu peste 2.600 de semnături de susţinere obţinute din partea concitadinilor, Oancea se bazează, din calculele sale, pe aproape 5.000 de voturi, cu care pleacă la drum. „Consider că dacă ne dorim să avem performanţă, trebuie să ne încercăm calea acolo unde ne pricepem cel mai bine. Experienţa ce am acumulat-o pe timpul celor 12 ani de administraţie locală şi şase ani ca viceprimar mă îndreptăţeşte să candidez la primăria Deva”, a adăugat candidatul independent.  (M. Şerban)

13 comentarii la „Oancea a luat startul spre primãria Deva, ca independent

 • 2 mai 2012 la 9:06
  Legătură permanentă

  Votezcu soferul lui Oancea care a facut facultatea in locul lui.

 • 2 mai 2012 la 9:22
  Legătură permanentă

  Succes!
  Dintre cei inscrisi in cursa, sunteti cel mai bun. Cunoasteti problemele orasului, aveti experienta, competenta, sunteti modest si … ROMAN.

 • 2 mai 2012 la 11:33
  Legătură permanentă

  Domnule Oancea daca se inscrie si sofelul masterand in cursa pentru primar va lua mai multe voturi decat dumneavoastra.

 • 2 mai 2012 la 13:22
  Legătură permanentă

  Are si el greselile lui… macar a vazut unde e facultatea, spre deosebire de altii care si-au luat diplome de doctori sau mastere fara sa fi calcat vreodata intr-o sala de curs!
  Florine, te votam. In primul rand pentru ca esti singurul care are experienta in administratia publica locala. In al doilea rand, pentru ca ai o familie frumoasa, care te sustine si alta spune multe!
  Bafta!

 • 2 mai 2012 la 14:14
  Legătură permanentă

  Independentii vin din urma.
  E vremea lor.
  Nu v-ati saturat de politica?
  Pana si femeia de serviciu sa fie angajata pe baza de apartenetta politica?

 • 2 mai 2012 la 20:44
  Legătură permanentă

  @Ionut toti cei care candideaza ca independeti sunt oamenii politiciei deci fraza cu „nu v-ati saturat de politicieni” nu prea merge

 • 3 mai 2012 la 9:36
  Legătură permanentă

  chiar daca nu e 100% independent il votam pentru ca si-a batut molot joc d eel dupa 14 ani de politica pentru pnl . foarte multi dintre colegi il voteaza si sunt alaturi de el , chiar daca nu arata pe fata de frica unor securisti. stiu din sursa sigura ca nici cei de la psd nu isi agreaza deloc candidatul impus asa ca florin are toate sansele.

 • 5 mai 2012 la 21:57
  Legătură permanentă

  SUCCESURI FLORINE! DUPA CE TE-AI DAT IN BARCI DIFERITE VREI SA CASTIGI PRIMARIA DEVA.NU ASA SE FACE POLITICA.

 • 17 mai 2012 la 13:35
  Legătură permanentă

  Du-te la culcare sau mai studiaza

  Florine nu avem nevoie de tine !

 • 17 mai 2012 la 13:39
  Legătură permanentă

  Daca voi nu ma vreti eu va vreau ! Eu musai vreau la ciloan sa ajung am mai fost si ii stiu gustul. Asa frumos scriu unii ca deja mi se face pofta !

  Sper sa castig ca mai am atatea de furat!

  Va multumesc ca va ganditi la mine

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.