Oamenii de zăpadă au propriul festival, în Straja

3 februarie 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Carmen Cosman

În Staţiunea Straja, va fi organizată, sâmbătă, cea de-a treia ediţie a Festivalului Oamenilor de Zăpadă. Anul trecut, participanţii au realizat un om de zăpadă de peste opt metri.

Pe platoul de sub Cruce
Oamenii de zăpadă au propriul festival, care se organizează de trei ani în Staţiunea Straja. Ediţia din acest an este programată să se desfăşoare sâmbătă, între orele 11.00 şi 15.00, iar concurenţii sunt aşteptaţi pe platoul de sub Crucea din Straja. Organizatorii spun că acest concurs este destinat, în primul rând, copiilor, dar oricine doreşte se poate înscrie, fără limită de vârstă. Cei mai frumoşi oameni de zăpadă vor fi premiaţi cu diplome, cupe, medalii şi bani, dar, ca şi la ediţiile precedente, nici un participant nu va pleca fără un suvenir, care să le amintească de ineditul concurs.
Anul trecut, când a avut loc cea de-a doua ediţie, în Straja au fost peste 3.000 de turişti, atât la schi, cât şi ca să participe la Festivalul Oamenilor de Zăpadă, care are drept scop promovarea potenţialului turistic al Văii Jiului şi al Staţiunii Straja.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Johann spune:

    De toata isprava acest om de afaceri,dar OM in primul rind,Emil Parau.Din pacate administratiile locale din Valea Jiului au prea putina aplecare la sfaturile si solutiile domniei sale pentru promovarea Vaii Jiului.Se multumesc cu eforturile sale solitare.Fara dumnealui Straja ar fi ramas un reper geografic pe harta.Sa-i dea Dumnezeu sanatate si spor in tot ce intreprinde !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alegerea primarilor într-un tur de scrutin=decesul democraţiei locale

Propunerea de alegere a primarilor într-un singur tur de scrutin este, în opinia mea, un atentat grav la ceea ce...

Brokeriţa ţepară rămâne după gratii

Adriana Constantin, brokerul care a înşelat peste 300 de persoane, rămâne în arest. Decizia a fost luată de Tribunalul Hunedoara,...

Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că o clinică recent deschisă în municipiul de la poalele Cetăţii a avut, într-o lună de zile, doar...

Închide