Sport

O victorie chinuită a handbalistelor de la Deva

La mijlocul acestei săptămâni s-au disputat partidele etapei a 22-a din pri­mul eșalon feminin de handbal. Cursa pentru titlu dintre Rapid și CSM București rămâne pasionantă și, pro­babil, echipa campioană va fi stabilită în ultima etapă.
Important este însă că formația CSM Deva a spart gheața și a obținut prima victorie în campionat, la capătul me­ciu­lui cu cele mai puține goluri înscrise din actuala ediție. Liga Florilor se întrerupe până pe 7 mai pentru cele două partide decisive pentru calificarea la Europene pe care Naționala le va susține săptă­mâna viitoare. Astăzi se va disputa ul­tima optime a Cupei României, între SCM Craiova și Minaur, iar pe 3 mai se vor juca sferturile de finală.
Revenind la partida de la Deva, echipa locală a obținut în sfârșit o victorie, chi­nuită, după ce la pauză scorul a fost egal iar la final 16-15 pentru gazde.

Alte rezultate:
CSM București – Dunărea Brăila 28-21 (13-10)
Rapid București – Minaur Baia Mare 34-31 (20-16)
SCM Gloria Buzău – CSM Slatina 26-20 (12-10)
Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Știința București 34-27 (15-12)
SCM Craiova – Măgura Cisnădie 24-25 (13-13)
SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău 38-28 (21-11).

În clasament conduce Rapid Bucu­rești care are un total de 57 de puncte fiind ur­mată de CSM București cu 56 de puncte și SCM Rm. Vâlcea cu 46 de puncte. La subsolul clasamentului, Dacia Mioveni ocupă locul 12 cu 18 puncte din 22 de partide disputate, Știința București pe locul 13 cu 3 puncte (din 22 de partide) și pe ultimul loc, CSM Deva cu 3 puncte din 21 de jocuri disputate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura