O victorie cât un centenar

Echipa de pe Cerna a avut un meci greu la Arieșul Turda, unde gazdele au controlat ostilitățile timp de o oră și au condus cu 2 – 0. Însă, hunedorenii au revenit și au înscris pentru egalitate pe tabela de scor, în doar de patru minute și apoi au reușit golul victoriei pe care au dedicat-o centenarului fotbalului hunedorean.

Au ratat mult
Antrenorul Florin Maxim s-a dovedit inspirat când a decis să îl trimite pe teren în re­priza secundă pe Iacob, care a avut o con­tri­buție majoră în acest joc, ca și Ignat și Simion.
Gazdele de la Turda au început mai bine partida, cu Vereș șutând pe lângă poartă în chiar primul minut și au deschis tabela re­pede (min.14) la o lovitură liberă din terenul propriu. Vereș l-a văzut pe Lefter ieșit un­deva la marginea careului și și-a încercat norocul cu un șut direct la poartă, la care min­gea s-a dus sub transversală. Hune­do­renii au replicat prin Motta, șut-centrare prin fața porții și, prin Buș, mingea a fost trimisă în plasa laterală din opt metri la o deviere cu capul a lui Arnăutu.
Echipa din Turda a mai avut câteva ocazii, semnate de Florin Dan, Svichi, Vereș și Florin Dan, ultimul cu o bună șansă de a încrie din corner dar mingeaa căzut pe bara transver­sală. În min. 48, gazdele și-au mărit avantajul după o reluare cu capul a lui Budin la un corner executat excelent de Florin Dan, dar din min.60 a existat practic o singură echipă pe teren, CS Hunedoara. Hunedorenii au ase­diat pur și simplu poarta gazdelor, care au căzut total.
Hunedorenii au înscris primul gol în min. 66, Iacob a plecat pe un contraatac în stil caracteristic pe dreapta, a centrat perfect în careu, de unde Herghelegiu a înscris de la 14 metri. Peste numai patru minute, Ignat a centrat de pe stânga și Simion a reluat în plasă de la șapte-opt metri.
Etapa viitoare hunedorenii vor disputa primul meci pe terenul propriu „Michael Klein” din actualul campionat și îi vor avea drept adversari pe jucătorii de la Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca.
CS Hunedoara a jucat cu Lefter – Vlad, Garutti, Rodrigues, Trășcan (46 Ignat) – Motta (46 Iacob), Bradu (83 Giura), R. Cristian (46 Mo­goș), Buș – Arnăutu (67 Simion), Herghelegiu.
Antrenorul Florin Maxim a declarat după joc: „Am suferit mai mult decât ar fi trebuit în acest meci. A fost începutul de joc cu golul luat de la mijlocul terenului, a mai fost și golul doi venit după un corner, deși îmi averti­za­sem ju­cătorii că adversarii sunt periculoși pe bara a doua la fazele fixe – exact așa cum a venit go­lul. Am trăit cu emoții, dar s-a ter­minat cu bine, chiar dacă după golul trei s-a jucat mai mult pe contre. Echipa a dovedit tărie de caracter, am arătat mai multe lucruri bune. S-a văzut și diferența de valoare până la urmă. Am la dis­poziție un lot echilibrat va­loric, iar jucătorii care au intrat și-au adus contribuția la victorie.
E important ca toți să înțeleagă că al­cătuim o echipă, câștigăm împreună. O dată poți să rămâi în afara lotului, să stai pe bancă și să nu joci, altă dată să intri pe teren și să faci diferența”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.