O ţară fără clasa mijlocie este una bananieră

Sorina Popa

Deputatul PNL Mariana Câmpeanu (foto) a declarat, la Deva, într-o conferinţă de presă, că România este ultima ţară din Uniunea Europeană, din punct de vedere al sumei alocate pentru asistenţa socială.

„Niciodată nu vom fi de acord ca statul să nu aibă grijă de cetăţenii săi. Conform unui eurobarometru, sărăcia este problema cea mai gravă, percepută de români. Pe de altă parte, este nevoie de o reformă în sistemul asistenţei sociale, pentru că trebuie să ţinem pasul cu toate transformările dintr-o societate şi din Uniunea Europeană. Ca urmare, nu vom vota Legea Asistenţei Sociale, dacă nu vor fi acceptate modificările noastre. Noi vorbim de trei ani de reformă şi n-am văzut nici o reformă, în afară de tăieri de salarii, de pensii şi alte venituri’, a declarat deputatul liberal.
Mariana Câmpeanu susţine că, dacă USL va veni la guvernare, va crea un milion de locuri de muncă într-o perioadă de patru ani. „Primul nostru obiectiv este scăderea sărăciei în România. O ţară care nu are o clasă mijlocie se poate spune că este una bananieră. Dacă vom guverna, vrem să aducem salariul minim pe economie la valoarea de 800 de lei”, a adăugat deputatul liberal.

4 comentarii la „O ţară fără clasa mijlocie este una bananieră

 • 7 noiembrie 2011 la 11:46
  Legătură permanentă

  Aceasta persoana face de rusine Parlamentul Romaniei , minte fara sa clipeasca , ea creste pensiile, ea mareste salariile , ea creeaza 1 milion de locuri de munca, eu cred ca are o bagheta fermecate, atata timp cat nu explica cum poate sa faca lucrurile pe care le promite.
  Si la bugetul alocat la asistenta sociala suntem pe antepenultimul loc fiind urmati de Letonia si Estonia , nu ca ar fi important, dar e un detaliu care nu trebuie sa-i lipseasca unui politician informat.

 • 7 noiembrie 2011 la 14:07
  Legătură permanentă

  Auzi babo daca seful tau ,lipoveanul betiv CRIN ANTONESCU , sta prin carciumi si joaca barbut si poker, are prezenta 0,5% la senat ,dar salariul 100% , nu inseamna ca toti senatorii stau in carciumi babo ,cum ai declarat tu care esti o vinitura sustinuta de un turnator la securitate MOLOT

 • 14 noiembrie 2012 la 16:14
  Legătură permanentă

  foarte buna initiativa!!!Mariana Campeanu cel mai tare ministru

 • 15 noiembrie 2012 la 1:30
  Legătură permanentă

  Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.