O soacră cumsecade, înşelată de bani de un ginere fals

O pensionară de 77 de ani, din municipiul Hunedoara, şi-a dat toate economiile pe apa Sâmbetei, după ce a fost manipulată emoţional de nişte escroci.
În 27 noiembrie, la ora 8.30, femeia a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a prezentat ca fiind „ginerele” său. Acesta i-a spus că are „mari probleme”, iar pentru a-l scoate din necaz, i-a cerut pensionarei să dea toţi banii din casă unui taximetrist. După mai multe discuţii ulterioare, avute pe telefonul mobil al persoanei vătămate, femeia i-a comunicat „ginerelui” adresa de domiciliu unde poate să vină taximetristul pentru a-i înmâna 3.500 de lei şi 150 de euro, aceştia fiind toţi banii pe care îi avea în casă. Fără să realizeze că dacă ar fi fost adevăratul ei ginere la telefon, ar fi cunoscut adresa la care îi locuieşte soacra.
Femeia i-a dat banii unui taximetrist, care a venit în faţa blocului, iar după ce a mai vorbit la telefon cu presupusul ginere, a retras suma de 7.000 de lei dintr-un cont bancar şi a dat-o aceluiaşi taximetrist. Într-un final, femeia a constatat că a fost victima unei înşelătorii, depunând plângere la poliţie. Acum, poliţiştii încearcă să-i prindă pe autorii acestei fapte şi să recupereze prejudiciul, care se ridică la suma de 2.500 de euro. Reprezentanţii IPJ Hunedoara califică modul în care a fost înşelată de bani hunedoreanca de 77 de ani drept o variaţiune a metodei „accidentul”, cea prin care zeci de persoane vârstnice din judeţ au fost escrocate de bani. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O brăţară din aur considerată dacică a fost confiscată de poliţiştii din Olt

Poliţiştii din Olt au ridicat de la un bărbat o brăţară din aur de 24 ct, de 108 grame, despre

Publicitate, 29.11.2017

Bulina neagră 29.11.2017

Marian Cârjău, bărbat din Valea Jiului

Închide