O singurã perfectã în Liga a IV-a

Ciprian Marinuţ

Aurul Brad este unica grupare din eşalonul fotbalistic de elită al judeţului Hunedoara, care a reuşit să acumuleze punctaj maxim, după primele trei runde disputate. Pe locul doi, în coasta moţilor, se află Gloria Geoagiu, echipă care pare a fi revelaţia noii ediţii de campionat, după ce a ţinut-o în şah pe CFR Simeria, chiar pe terenul feroviarilor. O menţiune specială merită şi nou-promovata, Hercules Lupeni, care rămâne neînvinsă.

Un gol cu… cap
Aurul Brad a câştigat doar la limită, scor 1-0, meciul de acasă cu Şoimul Băiţa, deşi a avut superioritate evidentă la posesie şi număr de ocazii. Trupa antrenată de Alin Gomoi a punctat prin Radu Nedea, în minutul 20, şi are un parcurs perfect, până acum, fiind singura cu punctaj maxim şi prima în ierarhia Ligii a IV-a. „Au fost nenumărate alte ocazii de a marca, însă doar Nedea a reuşit să-l învingă pe portarul advers, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Mihăilă“, a spus Grigore Verdeş, preşedintele clubului brădean.

Surpriză la Crişcior
Prima clasată după două etape, Metalul Crişcior, a comis întâiul pas greşit în noul sezon, fiind învinsă în mod surprinzător, scor  2-3, acasă, de CSO Retezatul Haţeg. Campioana sezonului trecut, CS Vulcan, e departe de forma de excepţie arătată în ediţia precedentă, dovadă că a scos doar o remiză albă, scor 0-0, în deplasare cu Victoria Călan. Nou-promovata, Hercules Lupeni rămâne neînvinsă şi după runda a treia, întrucât a reuşit un rezultat de egalitate (0-0) muncit, în deplasare cu Zarandul Crişcior.

Remiză cu patru goluri
Ocupanta locului trei, după primele două etape, Gloria Geoagiu, a rămas neînvinsă şi a scos o remiză, scor 2-2, pe terenul celor de la CFR Simeria, după un meci peste nivelul eşalonului patru. Oaspeţii au început perfect partida şi la jumătatea primei reprize aveau avantaj dublu pe tabelă. Vălăşuteanu(13) a înscris un gol superb cu un şut direct sub transversală, iar Pîrvu (23) a dublat scorul cu un şut sec din marginea careului. Din păcate pentru ei, Gloria a făcut prea repede pasul înapoi, iar feroviarii profesorului Ion Bădoi au restabilit egalitatea. Jicmon (44) a dat tonul revirimentului, chiar la ultima acţiune a reprizei întîi, iar Popovici (80) a izbutit egalarea, după multe alte ratări imense.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare