Microsoft Surface sub 2% din piaţă

   Sebastian Mezei

Michael Dell, directorul executiv al companiei Dell, estimează că vânzările tabletei produsă de către compania Microsoft şi care urmează a fi lansată pe piaţă în luna octombrie, nu vor fi spectaculoase, ajungând să atingă 2% din piaţa tabletelor în primul an.

Acesta a menţionat că există oportunităţi de creştere odată cu lansarea Windows 8, care poate face diferenţa produselor companiei.
Compania Microsft intenţionează să producă trei milioane de tablete în acest an, ceea ce este un număr impresionant pentru un nou intrat pe acest segment. Apple a vândut un milion de tablete iPad în prima luna de la lansare, iar Samsung 600.000 de unităţi.
Tableta Microsoft Surface vine deja cu câteva accesorii, precum o tastatură multitouch, un suport foarte util sau un stylus, care are o cerneală specială, cu care poţi face însemnări pe ecran, sau îl poţi folosi în mod tradiţional.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O singurã perfectã în Liga a IV-a

Aurul Brad este unica grupare din eşalonul fotbalistic de elită al judeţului Hunedoara, care a reuşit să acumuleze punctaj maxim,...

Pedofilul rămâne după gratii

Leontin Bota, hunedoreanul acuzat de pornografie infantilă şi coruperea sexuală a trei fetiţe, cu vârste cuprinse între 10 şi 13

Şi-a făcut „cadou de fotbalist“

Raul Lintaru, atacantul echipei FC Hunedoara, care a împlinit 28 de ani la două zile după meciul cu Jiul Petroşani,

Închide