O pensionară a mobilizat poliţiştii din două judeţe

7 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

            Oamenii legii au primit un apel la numărul de urgenţă 112 prin care se semnala că o persoană este posibil să fi murit în propriul apartament, mai ales că suferea de o boală gravă.
Apelul a ajuns la Poliţia Lupeni tocmai de la o persoană din municipiul Alba-Iulia, care le-a spus poliţiştilor că a apelat-o telefonic în repetate rânduri pe mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care domiciliază în municipiul respectiv din Valea Jiului, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon.
„În urma sesizării, în cel mai scurt timp, la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliţie şi unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuinţa sa. Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament, în data de 31.07.2019, pentru a avea grijă de locuinţa sa, şi i-a spus că pleacă la o „cunoştinţă” din municipiul Reşiţa, fără a putea oferi alte amănunte”, a precizat IPJ Hunedoara. Astfel, poliţiştii lupeneni au plecat să verifice spitalele din Valea Jiului, Autogara Normandia, precum şi să ceară informaţii taximetriştilor care ar fi putut să o transporte pe bătrână. În cele din urmă, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraş Severin, la locuinţa unui bărbat despre care a declarat că l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni pe o reţea de socializare şi cu care urmează să se căsătorească.(Maximilian Gânju )

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru răniţi în accident rutier

O femeie aflată la volanul unui autoturism a intrat cu viteză într-o curbă de pe Dealul Haţegului şi s-a izbit...

Bătrân de 80 de ani suspectat de poliţişti că ar fi agresat sexual o fetiţă de 6 ani

Un bătrân de 80 de ani, din comuna Buceş ,este suspectat că a agresat sexual o fetiţă de doar şase...

Primarul Dan Bobouţanu a înmânat cheile apartamentelor sociale pentru 4 familii!

Ieri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a făcut patru familii fericite. În cadrul programului de audienţe, edilul şef al Hunedoarei...

Închide