Apel fals la 112, făcut de un cioban beat

7 august 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

          Ziua şi apelul fals la 112, în judeţ. După ce un adolescent din Brad a sunat la 112 reclamândcă a fost răpit şi dus într-o pădure, ieri, un cioban de 44 de ani a procedat la fel.
Ciobanul, de loc din comuna Bucureşci, a sunat la 112 spunând că a fost răpit de pe o stradă din municipiul Hunedoara, legat la ochi şi transportat cu o maşină, împotriva voinţei sale, la Punctul de Frontieră Nădlac. Bărbatul a sunat de cinci ori la numărul de urgenţă 112.
„Imediat, s-au declanşat activităţi specifice în astfel de cazuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului de Analiză a Informaţiilor Hunedoara reuşind, în urma cercetărilor, să identifice apelantul, în scurt timp, aproximativ două ore de la apel. Acesta este un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Bucureşci, ce a fost condus la sediul IPJ Hunedoara pentru audieri“, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ.
Ciobanul a fost localizat pe un deal din apropierea municipiului Deva, unde se afla cu oile. Bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi a declarat că fapta reclamată cu ocazia apelurilor telefonice nu corespunde realităţii. Acesta riscă o amendă între 500 şi 1.000 de lei.(Adriana Năstase)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    sint prea mici amenzile pentru acesti nemernici

  2. Pantea Ion spune:

    Pentru apeluri false, minim 20.000 lei, sa vedem atunci daca mai suna careva aiurea. Nu poti plati amenda, la puscarie minim 2 ani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O pensionară a mobilizat poliţiştii din două judeţe

Oamenii legii au primit un apel la numărul de urgenţă 112 prin care se semnala că o persoană este posibil...

Patru răniţi în accident rutier

O femeie aflată la volanul unui autoturism a intrat cu viteză într-o curbă de pe Dealul Haţegului şi s-a izbit...

Bătrân de 80 de ani suspectat de poliţişti că ar fi agresat sexual o fetiţă de 6 ani

Un bătrân de 80 de ani, din comuna Buceş ,este suspectat că a agresat sexual o fetiţă de doar şase...

Închide